HomeCNFAStartul Campionatului Național de Fotbal American ediția 2019 se dă la Timișoara
89ers Rebels CNFA 2019

Startul Campionatului Național de Fotbal American ediția 2019 se dă la Timișoara

Startul Campionatului Național de Fotbal American ediția 2019 – CNFA 2019 se dă la Timișoara, acolo unde 89ers primesc vizita vice-campioanei Bucharest Rebels.

Meciul va avea loc pe 30.03.2019, de la ora 16:00, pe Stadion Textila, din Timișoara.

Arbitrii pentru acest meci vor fi: Marko Kosi (Referee – Serbia), Aleksandar Bancic (Umpire – Serbia), Ivana Lazic (Head Linesman – Serbia), Ionuț Besoiu (Line Judge – România), Ciprian Peti (SJ – România) Emilia Matei (Field Judge – România) și Dragan Rankovic (Back Judge – Serbia).

Cu ocazia acestui meci, 89ers au lansat un giveaway dar și cardul de membru Timișoara 89ers. Mai multe detalii pot fi aflate pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/375505889714062/

Acesta este primul an din ultimii 4 în care kick-off-ul de start al CNFA nu se dă în Ardeal. între 2016 și 2018, Campionatul a început cu disputa dintre Mureș Monsters și Cluj Crusaders, la una dintre echipe acasă.

Timișoara 89ers a încheiat pe locul al III-lea CNFA 2018 iar în afara sezonului au avut parte de mai multe schimbări. Cele mai importante sunt pierderea lotului de la Locomotives și aducerea primilor jucători străini. Mai multe detalii în interviul cu Zoltan Bogre și Paul Ruja: https://youtu.be/xiKVhA1hL6w

Bucharest Rebels au ajuns anul trecut în RoBowl IX, dar au pierdut în fața celor de la Crusaders care au arătat strategia câștigătoare pentru acel meci. Și Rebels au avut două momente importante în afara sezonului: venirea unui număr mare de jucători Warriors, odată cu închiderea echipei de seniori Warriors și venirea noului antrenor, Stan Bedwell. Mai multe, in interviul cu Bogdan Tudor: https://youtu.be/6vqpi9splBo

Cele 2 echipe s-au întâlnit până acum de 9 ori în teren, ultimele 2 meciuri disputate fiind în cadrul CNFA 2018. În primul meci din 2018, în sezonul regulat al Campionatului, Rebels s-au impus cu 32 – 12. În al doilea meci, cel din cadrul semifinalelor, Rebels câștigat cu 42 – 0.

Acesta reprezintă primul meci, din 2016 și până în prezent, în care 89ers întâlnesc Rebels în CNFA, la Timișoara. În 2017 și 2018, meciurile dintre cele două echipe, din Campionat, s-au disputat toate în București.

Având în vedere schimbările reușite de cele două echipe, de la Campionatul Național de Fotbal American ediția 2018, nu putem decât să ne așteptăm la un meci spectaculos.

Meciul dintre Timișoara 89ers și Bucharest Rebels va fi transmis live și va putea fi vizionat pe pagina: https://live.firstdown.ro/ precum și pe canalul de YouTube FirstDown.ro (Subscribe & Get notified): https://www.youtube.com/c/FirstdownRoFotbalAmerican și pe pagina de Facebok FirstDown.ro (Like & Follow + See first): https://www.facebook.com/firstdown.ro/

Share With:
Rate This Article