HomeCNFATimișoara 89ers câștigă după decăderea Reșița Locomotives
Locomotives 89ers

Timișoara 89ers câștigă după decăderea Reșița Locomotives

Timișoara 89ers câștigă după decăderea Reșița Locomotives în primul meci a etapei a 4-a a Campionatului Național de Fotbal American ediția 2019 – CNFA 2019.

Meciul s-a disputat pe terenul Textila din Timișoara, cu începere de la ora 17:00 și s-a încheiat cu scorul de 34 la 12 pentru timișoreni.

Meciul a început foarte bine pentru Locomotives, vizitatorii reușind să urce primii puncte pe tabelă în al doilea sfert în urma unei pase aruncate de #9 David Lukic pentru #81 Milan Nicolic. Tot Locomotives reușesc să urce noi puncte pe tabelă, de această dată în urma runului #9 David Lukic la finalul unui drive ulterior.

89ers nu păreau să aibă puterea să urce pe tabelă, dar #4 Charles Babb reușește un return spectaculos, de 80 de yarzi după care îl găsește e #57 Valentin Cocrean în end zone cu o pasă, reducând din diferența de pe tabelă.

La 12 – 6 pentru vizitatori, Locomotives erau din nou în red zone-ul timișorean, dar #2 Kevin Turner reușește o intercepție în propriul end zone și asta oprește 89ers din a pleca la pauză cu un deficit de 2 posesii.

Odată cu întoarcerea de la pauză, meciul s-a dereglat din rădăcini. 89ers reușesc să înscrie în primul drive în urma unui run a #21 Jeron Jones și ulterior preiau poziția fruntașă pe tabelă în urma unui al doilea drive la finalul căruia #4 Babb îl găsește pe #57 Valentin Cocrean în end zone pentru touchdown și pe #42 Paul Fericean pentru conversia de 2 puncte.

Scorul ajunsese 20 – 12 pentru 89ers în condițiile în care drive-urile vizitatorilor s-au încheiat în punt-uri.

Ultimul sfert aduce alte 14 puncte pe tabelă pentru 89ers în timp ce ofensiva Locomotives s-a chinuit fără sorți de izbândă să câștige yarzi și să reducă din diferență.

Timișorenii au mai înscris printr-o pasă a lui #4 Charles Babb către #42 Paul Fericean urmată de o conversie de două puncte reușită prin run de #21 Jeron Jones iar scorul a fost închis de pasa de touchdown a #4 Charles Babb către #57 Valentin Cocrean.

Scorul final, 34 – 12, arată o dispută între o echipă constantă în joc și una care acționează în sincope.

Meciul integral va putea fi urmărit aici, împreună cu statistici de la meci: https://www.fotbalamerican.info/ro/meci/234/timisoara-89ers-vs-resita-locomotives/

Pentru Timișoara 89ers acesta a fost ultimul meci din sezonul regulat al CNFA 2019 și urmează să vadă dacă joacă sau nu acasă semifinala și împotriva cui.

Pentru Reșița Locomotives urmează un ultim meci acasă, peste 2 săptămâni, împotriva Cluj Crusaders.

P.S. Dacă preiei informații din acest articol, te rog să pui link către sursă (adică către articol). Dacă nu vei face acest lucru, îți dorim să nu-ți mai funcționeze: space-ul de pe tastatură și wheel-ul de la mouse.

Share With:
Rate This Article