HomeCNFATimișoara 89ers câștigă finala mică
Timisoara 89ers small final winners

Timișoara 89ers câștigă finala mică

Timișoara 89ers, din a căror lot făceau parte și jucători de la Reșița Locomotives, organizatorii RoBowl IX, câștigă finala mică după un meci cu răsturnări de situație, împotriva Bucharest Warriors.

Meciul s-a disputat sâmbătă, 30.06.2018, de la ora 11:00, pe Stadionul Mircea Chivu din Reșița, în cadrul RoBowl IX.

Scorul a fost deschis, în al doilea sfert, de către 89ers, printr-un field goal reușit de #87 Mario Borza, holder #22 Remus Baizath, long snapper #63 Călin Vutan.

Warriors au răspuns rapid printr-un touchdown reușit de #29 Mihai Popovici, #10 Cosmin Radu reușind extra punctul. Am avut astfel prima răsturnare de situație, Warriors reușind să ajungă în avantaj.

La pauză, echipele au intrat cu scorul 7 – 3 pentru bucureșteni și scena era pregătită pentru o a doua jumătate cu multe puncte marcate.

În sfertul 3, 89ers reușesc un nou field goal realizat de aceeași echipă: #87 Mario Borza kicker, #22 Remus Baizath holder și #63 Călin Vutan long snapper.

Bucharest Warriors aveau conducerea și în sfertul 4, conducând cu 7 la 6, dar absența #45 Cosmin Burlacu și-a făcut simțită prezența, bucureștenii nereușind să urce pe tabelă noi puncte de-a lungul ultimului sfert.

De cealaltă parte, în sfertul 4 ofensiva timișoreană s-a dezlănțuit. #84 Bogdan Cocoșilă a reușit 2 touchdown-uri, primul în urma unui revers și al doilea în urma unei pase aruncată de #15 Jared Stokes. #87 Mario Borza a reușit încercarea de 1 punct și tabela avea să se închidă cu scorul de 19 – 7 pentru 89ers.

Timișoara obține astfel din nou victoria în finala mică, după ce anul trecut au învins Mureș Monsters pentru obținerea medaliei de bronz.

Share With:
Rate This Article