HomeCNFATimișoara 89ers și Reșița Locomotives dispută Banatul
Timisoara 89ers CNFA 2019

Timișoara 89ers și Reșița Locomotives dispută Banatul

Timișoara 89ers și Reșița Locomotives dispută Banatul sâmbătă, 18 Mai, de la ora 17:00, pe Stadion Textila, din Timișoara.

Meciul reprezintă primul meci al etapei a IV-a a Campionatului Naționtal de Fotbal American ediția 2019.

Arbitrii pentru acest meci vor fi: Dejan Mihajlov (Referee – Serbia), Ionut Besoiu (Umpire – România), Milan Nikolić (Head Linesman – Serbia), Adrian Baciu (Line Judge – România), Ciprian Peti (Side Judge – România) și Dragan Rakić (Field Judge – Serbia).

Pentru Locomotives, acesta este al treilea meci al sezonului, după o victorie acasă împotriva Monsters și o înfrângere aproape întoarsă împotrvia Bucharest Rebels, în București.

Timișoara 89ers, pe de altă parte, au două victorii: una acasă, împotriva Rebels și una în deplasare împotriva Monsters și o înfrângere, în deplasare, împotriva Cluj Crusaders.

Chiar dacă distanța între orașele Reșița și Timișoara este mică, avantajul terenului propriu este substanțial pentru 89ers deoarce parte din jucătorii Locomotives nu sunt din Reșița și vor face deplasările din București sau Serbia.

Suntem siguri că vom avea parte de un meci interesant, mai alesă văzând că reșițenii se descurcă bine și în deplasare, dar cel mai probabil echipa câștigătoare va fi decisă de disputa dintre jocul aerian reșițean și linia defensivă secundară timișoreană.

Pentru toți cei din Timișoara sau împrejurimi, evenimentul de facebook poate fi găsit aici: https://www.facebook.com/events/2312786178997684/

Meciul dintre Timișoara 89ers și Reșița Locomotives va fi transmis live și va putea fi vizionat atât pe pagina: https://live.firstdown.ro/, cat și pe canalul de YouTube FirstDown.ro (Subscribe & Get notified): https://www.youtube.com/c/FirstdownRoFotbalAmerican.

P.S. Dacă preiei informații din acest articol sau din materialele adiacente, te rog să pui link către sursă (adică către articol sau către materialele adiacente). Dacă nu vei face acest lucru, îți dorim să ți se întrerupă asincron internetul și curentul atunci când ți-e lumea mai dragă.

Share With:
Rate This Article