HomeCNFATimișoara 89ers trec fără dificultate de Mureș Monsters
Timisoara 89ers Mures Monsters CNFA 2019

Timișoara 89ers trec fără dificultate de Mureș Monsters

Timișoara 89ers trec fără dificultate de Mureș Monsters în cel de-al doilea meci al etapei a 3-a a Campionatului Național de Fotbal American, ediția 2019 – CNFA 2019.

Meciul dintre 89ers și Monsters s-a jucat la Târgu-Mureș, pe vreme cu ploaie în repetate rânduri și s-a încheiat cu scorul de 40 – 6 pentru vizitatori.

Tabela a fost deschisă în urma unei pase lungi a lui #3 Charles Babb către #2 Kevin Turner, urmată de o conversie de două puncte reușită de #22 Remus Baizath în urma unui run. Primul sfert a adus alte 6 puncte pe tabelă pentru 89ers în urma unui run a #33 Denis Caragia. Scorul după primul sfert ajunsese astfel la 14 – 0.

În al doilea sfert #3 Charles reușește un nou touchdown în urma unei pase către #42 Paul Fericean, dar extrapunctele nu sunt reușite și 89ers ajung la 20 de puncte. Tot în sfertul 2, 89ers ajung la 26 puncte marcate în urma unei pase a #3 Babb căte #33 Denis Caragia.

În acest sfert al doilea reușesc Mureș Monsters să urce primele puncte pe tabelă. După un prim sfert în care #3 Hunor Szolosi a fost quarterback la Monsters, în al doilea sfert intră #7 Szilard Szasz care reușește să-l găsească  cu o pasă  în end zone pe fostul QB, #3 Hunor Szolosi, ajuns receiver. Cei doi aduc astfel primele puncte pentru mureșeni în această ediție de CNFA.

Pauza vine imediat ulterior și cu scorul 26 – 6, exact ca cel dintre Rebels și Locomotives, duce cu gândul la o a doua reprize similară cu a doua repriză dintre Rebels și Locomotives.

Sfertul 3 al meciului se joacă fără a fi puse noi puncte pe tabelă, dar în sfertul 4, #3 Babb crește diferența, întâi la 32 de puncte în urma unei pase de touchdown aruncate către #33 Denis Caragia și apoi în urma unui run de 30 de yarzi care aduce scorul la 38 – 6. #21 Jeron Jones închide tabela cu 2 puncte extra în baza unui run. Scor final 40 – 6 pentru 89ers.

Meciul integral va putea fi urmărit aici, împreună cu statistici de la meci: https://www.fotbalamerican.info/ro/meci/222/mures-monsters-vs-timisoara-89ers/

Pentru Timișoara 89ers urmează un meci acasă, pe 18 Mai, meciul rivalității bănățene, împotriva Reșița Locomotives.

Pentru Mureș Monsters, etapa a 4-a înseamnă etapa de pauză.

P.S. Dacă preiei informații din acest articol, te rog să pui link către sursă (adică către articol). Dacă nu vei face acest lucru, îți dorim să nu-ți mai funcționeze: space-ul de pe tastatură și wheel-ul de la mouse.

Share With:
Rate This Article