HomeCNFAWarriors învinge 89ers în cel de-al doilea meci al primei etape

Warriors învinge 89ers în cel de-al doilea meci al primei etape

Sâmbătă, 25 martie, la Buftea, s-au întâlnit Bucharest Warriors și Timișoara 89ers, exact echipele care și-au disputat locul 3 în sezonul trecut. La fel ca în 2016, bucureștenii s-au impus, de data aceasta însă fără prea mari emoții.

Timișorenii au fost primii aflați în posesie. După returnarea de 40 yarzi a lui #84 Bogdan Cocoșilă, lucrurile păreau să meargă bine. După doar două play-uri au pierdut posesia. Un fumble recuperat de Warriors și drive-ul s-a oprit fără niciun yard câștigat.

Având mingea aproape de mijlocul terenului, Warriors au reușit să ducă mingea în end zone-ul advers din doar 5 play-uri, toate pe pământ. #21 Bogdan Topolescu a reușit să marcheze primul touchdown al meciului după un run de 20 yarzi. Conversia de 2 puncte ce a urmat a fost reușită tot de el.

Nici la a doua încercare nu au avut prea mult noroc timișorenii. După 3 play-uri aveau 3 yarzi pierduți și au fost nevoiți să degajeze. În ceea ce privește gazdele, au arătat momente de slăbiciune, #29 Mihai Popovici pierzând în două rânduri posesia balonului, dar Warriors au rămas de fiecare dată în posesie.

În sfertul al doilea, jocul s-a echilibrat. Ambele echipe au reușit să câștige seturi noi de atacuri de câteva ori însă fără a modifica scorul. 89ers a avut chiar o serie de 3 first down-uri câștigate la rând, cumulând 55 yarzi în cele 3 play-uri. Drive-ul cu pricina a început cu o intercepție returnată pentru 33 yarzi a lui #17 Ionuț Profir. Din păcate aceasta nu a fost prinsă pe filmare.

Repriza a doua a găsit Warriors în posesie. Plecând de pe propria linie de 20 yarzi, gazdele au reușit să ducă mingea până în end zone-ul advers. Drive-ul a avut două play-uri spectaculoase. Run-ul lui #29 Mihai Popovici pentru 44 yarzi și pasa de touchdown a lui #12 Adrian Lungu către #85 Alexandru Pană, pasă de 26 yarzi. #29 Mihai Popovici a alergat încă 3 yarzi pentru cele 2 puncte suplimentare.

Spre finalul sfertului al treilea 89ers a ajuns până la linia de 9 yarzi din terenul advers, dar nu a reușit să înscrie. Au fost însă foarte aproape. #23 Tamas Szabo l-a găsit excelent pe #42 Paul Fericean, dar acesta călcase pe linie în momentul în care a recepționat pasa, deci a fost considerată pasă incompletă.

În ultimul sfert, Warriors au ținut bine de minge. 89ers nu au avut decât 2 drive-uri, asta și pentru că au pierdut posesia la un punt. Deși inițial am crezut că vor consuma tot timpul de pe ceas, gazdele au reușit să mai marcheze un touchdown. #80 Vlad Rădulescu a recepționat o pasă de 9 yarzi de la #12 Adrian Lungu mărind diferența dintre cele 2 echipe la 3 posesii. #34 Daniel Duță a stabilit scorul final, 0:24, după ce a reușit conversia de 2 puncte în urma unui run.

Deși au mai avut un drive, timișorenii nu au reușit să marcheze. Au dus mingea destul de aproape de terenul de țintă advers însă nu a fost suficient. #23 Tamas Szabo a ieșit din nou în evidență cu o pasă de 33 yarzi către #84 Bogdan Cocoșilă, pasă aruncată după ce a fost prins de cei din defensiva adversă.

Warriors nu mai câștigaseră la un scor categoric din mai 2015, în timp ce 89ers nu au mai câștigat un meci de campionat din aprilie 2016, ajungând la 5 înfrângeri consecutive.

Înregistrarea integrală a meciului poate fi vazută aici: https://youtu.be/c5tM6V19Ahs

Share With:
Rate This Article