HomeCNFABucharest Rebels câştigă la scor împotriva Timişoara 89ers
#22 David White Bucharest Rebels - Timisoara 89ers @ Bucharest Rebels CNFA 2018

Bucharest Rebels câştigă la scor împotriva Timişoara 89ers

În urmă cu puţină vreme s-a încheiat meciul care a dat startul etapei a IV-a a sezonului regulat din Campionatul Naţional de Fotbal American ediţia 2018, Timişoara 89ers făcând o vizită la Bucharest Rebels.

În ultimul meci direct, în sezonul regulat al CNFA 2017, Bucharest Rebels s-au impus tot acasă cu scorul de 34 la 24.

Faţă de anul trecut, modificări tehnice şi de lot au suferit ambele echipe astfel încât meciul de astăzi avea toate şansele să ne surprindă.

Meciul s-a disputat pe o vreme călduroasă, soarele bătând puternic. În tribune s-au strâns aproximativ 50 de fani ai fotbalului american, parte din suporteri fiind jucători ai Bucharest Warriors, cealaltă echipă din Bucureşti.

Spre deosebire de meciurile anterioare, în acesta, Bucharest Rebels au pornit în forţă, run-urile lui #22 David White având mai mult succes ca în meciurile anterioare. Liniile de alergare au fost mai vizibile în acest start de meci şi i-au permis marcarea unui touchdown încă din prima repriză.

Timişoara nu a găsit foarte multe soluţii în prima jumătate, pentru a opri atacul Bucureştean şi până la pauză dintre reprize, defensiva 89ers a primit 4 touchdown-uri: două în urma run-urilor lungi ale lui #22 David White, care a alergat pentru al doilea tocuhdown mai bine de 70 de yarzi, unul dintr-o pasă aruncată de #7 Alexandru Crăciun către #85 Radu Ene şi unul în urma intercepţiei lui #13 Cătălin Dinu, unul dintre jucătorii Bucharest Titans care joacă alături de Bucharest Rebels în acest sezon.

De partea cealaltă, ofensiva Timişoarei a început bine cu jocul pe pământ prin #13 Zoltan Bogre şi #22 Remus Baizath, dar mai multe modificări de play-uri au dus la un joc aerian defectuos care a adus şi la intercepţia aruncată de #8 Andrei Halmaci.

După această intercepţie, quarterback în locul #8 Andrei Halmaci de la 89ers a intrat antrenorul principal al echipei, #15 Jared Stokes iar #8 Andrei Halmaci a preluat din atribuţiile de running back, având opţiunea de a pasa, la rândul lui.

În al treilea sfert, vizitatorii au reuşit să urce, cu greu, pe tabelă, dar nu a fost îndeajuns pentru a reporni flacăra 89ers, Rebels reuşind la rândul lor un nou touchdown.

Scorul a fost închis de un al doilea touchdown al timişorenilor, ei reuşind în acest meci şi recuperarea unui kick-off scurt. Rezulatatul final a fost Timişoara 89ers 12 – Bucharest Rebels 32, acesta fiind primul meci în care Rebels au dominat categoric în toate actele jocului, lucru pe care-l aşteptam de la începutul sezonului, având în vedere importurile şi modificările făcute după CNFA 2017.

Pentru Timişoara 89ers, următorul meci va fi săptămâna viitoare, atunci când vor primi vizita Mureş Monsters.

Bucharest Rebels mai au un singur meci de disputat în sezonul regulat, la Târgu Mureş, având singura ieşire din oraş pentru sezonul regulat, urmând să-i întâlnească pe Mureş Monsters la ei acasă.

Nu rataţi interviurile pe care le-am luat la finalul meciului, care vor apărea pe canalul nostru de YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCUlTlXoCgBHjXUKqf-ghwEw si fotografiile pe care le vom publica pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/firstdown.ro/.

Share With:
Rate This Article