HomeCNFABucharest Warriors fac a doua deplasare, la Cluj Crusaders
Bucharest Warriors Cluj Crusaders RoBowl VIII

Bucharest Warriors fac a doua deplasare, la Cluj Crusaders

Bucharest Warriors fac a doua deplasare la Cluj Crusaders pentru meciul care încheie etapa a IV-a a Campionatului Național de Fotbal American ediția 2018.

Meciul a fost programat inițial pentru sâmbătă, dar se va disputa în cele din urmă duminică, 20.05.2018, ora 11:00, pe stadionul de rugby din cadrul Parcului Sportiv Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca.

Arbitrii pentru acest meci: Simon Bamford (R), Boieriu Cătălin (U), Adrian Baciu (HL), Adrian Balint (LJ), Emilia Matei (FJ), Ionuț Besoiu (SJ).

Pentru Bucharest Warriors, acesta este cel de-al patrulea și ultimul meci din sezonul regulat al CNFA 2018, acumulând până acum o victorie și două înfrângeri.

De partea cealaltă, Cluj Crusaders sunt la al treilea meci, fiind neînvinși până acum în această ediție de CNFA.

Istoria meciurilor dintre Bucharest Warriors și Cluj Crusaders este una dintre cele mai ample și mai longevive, alături de Timișoara 89ers (denumită în 2010 Lions), fiind singurele echipe care au participat în prima ediție a CNFA și care încă mai sunt active.

Până acum Warriors și Crusaders s-au întâlnit de 13 ori. Primele trei întâlniri fiind câștigate de bucureșteni și restul de clujeni. Cea mai recentă întâlnire dintre cele două a avut loc în finala CNFA 2017, RoBowl VIII, atunci când Crusaders s-au impus cu scorul de 17 la 12 la Buftea.

Până acum, în CNFA 2018, cele două echipe au avut două echipe împotriva cărora au jucat amândouă: Mureș Monsters, pe care Clujul i-a învins, la startul Campionatului cu scorul de 49 la 0 acasă, în timp ce Warriors au jucat în deplasare și au învins cu scorul de 20 la 7.

Ce-a dea doua echipă este Bucharest Rebels pe care Crusaders au învins-o, în deplasare, cu scorul de 34 la 8 în timp ce Warriors au pierdut, pe teren propriu, cu scorul de 28 la 13 împotriva rivalilor din București.

Astfel, favoriți în acest meci sunt gazdele, având atât un punctaveraj mai bun în meciurile jucate cu echipe comune, cât și avantajul terenului propriu. În ciuda acestui fapt, meciul se va juca pe teren și ne putem aștepta oricând la o surpriză din partea Bucharest Warriors.

Dacă nu sunteți în zonă și nu puteți ajunge la teren, meciul va fi live pe: https://live.firstdown.ro/

Share With:
Rate This Article