HomeCNFAMureș Monsters în a doua deplasare, la Timișoara 89ers
Timisoara 89ers Mures Monsters CNFA 2017

Mureș Monsters în a doua deplasare, la Timișoara 89ers

Mureș Monsters în a doua deplasare, la Timișoara 89ers, fiind al doilea meci în deplasare pentru ei, după meciul care a dat startul Campionatului Național de Fotbal American ediția 2018. Meciul dintre Monsters și 89ers încheie etapa a treia, începută cu meciul dintre Bucharest Rebels la Bucharest Warriors.

Meciul va începe de la ora 12:00, mâine, pe 12.05.2018, pe stadionul: CSS Bega din Timișoara.

Arbitrii pentru acest meci: George Rusu (R), Cătălin Boieriu (U), Adrian Baciu (HL), Adrian Balin (LJ), Alin Benzar (FJ), Ionuț Besoiu (SJ).

Acesta este cel de-al treilea meci din CNFA atât pentru Timișoara 89ers cât și pentru Mureș Monsters.

Mureș Monsters nu au nicio victorie până în acest moment în CNFA 2018, pierzând în fața Cluj Crusaders și Bucharest Warriors.

Timișoara 89ers, pe de altă parte, au câștigat meciul în deplasare, împotriva Bucharest Warriors, dar au pierdut în a doua lor deplasare din acest sezon, tot la București, împotriva Bucharest Rebels.

Ambele echipe au antrenori principali care joacă și asta poate aduce un echilibru tactic între cele două echipe, antrenori principali fiind #15 Jared Stokes, linebacker și rezervă QB pentru Timișoara 89ers și #66 Derzsi Zoltan, centru, pentru Mureș Monsters.

Cele două echipe s-au întâlnit de patru ori până acum, de fiecare dată în CNFA. Timișoreni, în prisma experienței și a efectivului extins, au avut câștig de cauză de fiecare dată. Cel mai recent meci a fost finala mica CNFA 2017, acolo unde Monsters au acces după eliminarea Bucharest Rebels din CNFA.

În privința jocului, Monsters au încercat mereu un joc ofensiv echilibrat iar jocul pe pământ a avut succes. În privința paselor, mureșenii au avut mereu dificultăți, dar sclipiri au avut mai ales în meciul împotriva Cluj Crusaders din acest sezon, sclipiri neconfirmate în meciul împotriva Bucharest Warriors.

Defensiv, lasă spații atât în jocul de run, cât și în cel de pasă, dar capacitatea de blitz este una de respectat și cu siguranță va da bătăi de cap QB-ului timișorean, indiferent cine va fi acesta.

De partea cealaltă a liniei de scrimmage, 89ers au trecut de la ofensivă axată pe pasă de sezonul trecut, la una mai echilibrată. În ciuda acestui fapt, în momentul în care presiunea este mare, regresia la oferirea întâietății jocului de pasă a fost vizibilă iar investiția în jocul pe pământ a scăzut substanțial.

Defensiv, au un grup de linebackeri versatili și eficienți, chiar dacă run-urile lui #22 David White de la Rebels i-au copleșit. Apărarea împotriva pasei este una funcțională, dar și acolo există spațiu de creștere.

În acest meci 89ers sunt favoriți, atât datorită plusului de experiență și efectiv, cât și datorită faptului că au avantajul terenului propriu.

Cu siguranță va fi un meci interesant așa că hai la meci. Dacă nu poți ajunge la teren, meciul va fi transmis live pe: live.firstdown.ro

Share With:
Rate This Article