HomeCNFAMureș Monsters nu pot juca ultimul meci din CNFA 2018
Mures Monsters CNFA 2018

Mureș Monsters nu pot juca ultimul meci din CNFA 2018

Săptămâna trecută, Mureș Monsters a anunțat Liga Echipelor de Fotbal American că nu vor putea susține ultimul meci din Campionatul Național de Fotbal American ediția 2018.

Meciul era programat pentru 27.05.2018, la Târgu Mureș, împotriva Bucharest Rebels, meci care reprezenta pentru Rebels singura deplasare în afara Bucureștiului. Primul meci în deplasare jucat de ei a fost pe terenul celor de la Bucharest Warriors.

Meciul urma să dea startul etapei a V-a și ultima, a CNFA 2018.

Monsters au jucat 3 meciuri în sezonul regulat al CNFA 2018: unul acasă împotriva Bucharest Warriors și două în deplasare, la Cluj Crusaders și Timișoara 89ers. Toate trei meciurile fiind pierdute, șansele lor la accederea în semifinale erau foarte mici.

Mureș Monsters au fost nevoiți să anuleze ultimul lor meci din sezonul regulat din cauza accidentărilor acumulate până în acest moment și a lotului restrâns.

Astfel, în urma renunțării la meci, Monsters au pierdut în fața Bucharest Rebels cu scorul de 1 la 0, scorul stabilit în regulament pentru forfeit.

Pentru ambele echipe, acesta reprezenta ultimul meci din sezonul regulat. Mureș Monsters au încheiat sezonul cu 4 înfrângeri în timp ce Bucharest Rebels l-au terminat cu 3 victorii împotriva: Bucharest Warriors, Timișoara 89ers și Mureș Monsters la masa verde si o înfrângere împotriva Cluj Crusaders.

Bucharest Rebels sunt actualmente într-o poziție foarte bună pentru a se clasa pe locul al 2-lea în sezonul regulat și a disputa meciul din semifinale acasă, primind vizita echipei clasate pe locul al 3-lea în sezonul regulat.

Share With:
Rate This Article