HomeCNFAMureș Monsters progresează față de primul meci

Mureș Monsters progresează față de primul meci

Mureș Monsters a ajuns deja la jumătatea sezonului, jucând 2 din cele 4 meciuri ale sezonului regulat. Dacă în primul meci, împotriva Cluj Crusaders, lucrurile nu au funcționat cum și-ar fi dorit mureșenii, în cel de-al doilea meci, împotriva Bucharest Warriors, jocul s-a îmbunătățit.

Față de meciul din prima etapă, au avut posesia puțin mai mult, 45 play-uri vs Warriors, față de 43 în meciul cu Crusaders. În meciul de anul trecut disputat împotriva Warriors au avut 46 play-uri, ceea ce arată o constanță.

În ceea ce privește numărul de yarzi câștigați, creșterea este mai mult decât semnificativă. De la 22 yarzi câștigați în prima etapă, în meciul al doilea au reușit să adune 163 yarzi, majoritatea câștigați în urma jocului pe pământ. Cel mai important este că Monsters a reușit să marcheze primul touchdown al sezonului.

Jocul de pase are nevoie de o acuratețe mai bună. Doar un sfert din pasele încercate și-au atins ținta, dar au fost câteva cazuri când receiverii nu au reușit să prindă mingea care părea că a fost aruncată perfect. Mai grav a fost că 4 dintre pase au ajuns în posesia adversarilor. Ambii quarterbacks au aruncat minim o intercepție, riscând destul de mult cu pase lungi „plouate”.

Pe plan defensiv, la fel ca în prima etapă, au reușit o intercepție și să recupereze un fumble, în plus au reușit să provoace un fumble pe care au reușit să-l recupereze. Chiar dacă au permis mai mulți yarzi și adversarii au câștigat mai multe seturi noi de atacuri, față de meciul tur au limitat numărul de touchdown-uri permise.

Echipele speciale și-au făcut datoria. Punt-urile au fost în medie mai lungi decât în primul meci, iar returnările au fost mai bune. În plus, singura încercare de field goal a fost reușită, aducând un punct suplimentar.

Tot ce trebuie să facă Monsters este să păstreze trendul ascendent și să-și îmbunătățească evoluțiile de la meci la meci. Cum următorul meci al mureșenilor va fi pe 12 mai, în deplasare la Timișoara 89ers. Ar trebui să fie timp suficient pentru a rezolva și regla și mai multe aspecte ale jocului.

Share With:
Rate This Article