HomeCNFATimişoara 89ers primeşte vizita Cluj Crusaders
Cluj Crusaders Timisoara 89ers CNFA 2017

Timişoara 89ers primeşte vizita Cluj Crusaders

Timişoara 89ers primeşte vizita Cluj Crusaders pentru ultimul meci a sezonului regulat din Campionatul Naţional de Fotbal American ediţia 2018.

Meciul se va disputa pe stadionul CSS Bega din Timișoara, cu începere de la ora 12:00 mâine, 02.06.2017.

Arbitrii pentru acest meci sunt: Florin Mezei (R), Cătălin Boieriu (U), Adrian Balint (HL), Ionuţ Besoiu (SJ), Emilia Matei (BJ).

Cluj Crusaders are 3 victorii din tot atâtea meciuri jucate, ocupând prima poziţie în sezonul regulat şi având cele mai mari şanse să păstreze prima poziţie în sezonul regulat.

Timişoara 89ers are două victorii, împotriva Bucharest Warriors şi Mureş Monsters şi o înfrângere, împotriva Bucharest Rebels.

Între Timişoara şi Cluj s-au desfăşurat cele mai multe meciuri dintre două echipe româneşti, 14 la număr, în primele 3 echipa timişorenii purtând numele Lions. 11 din aceste dispute au fost câştigate de către Crusaders, dar cea mai apropiată victorie pentru timişoreni a fost în amicalul disputat de cele două echipe la Cluj, anul acesta, înainte de startul CNFA.

În CNFA 2017, 89ers şi Crusaders s-au întâlnit de două ori: în sezonul regulat victoria a fost a timişorenilor în timp ce în semifinale, clujenii au fost cei care au câştigat. Victoriile de anul trecut au fost obţinute de cele două echipe acasă, astfel încât, din acest punct de vedere, 89ers sunt în avantaj pentru meciul de mâine.

Meciul de mâine este unul foarte important pentru că decide clasamentul final al sezonului regulat CNFA 2018.

Dacă clujenii vor câştiga, clasamentul va fi: 1. Cluj Crusaders, 2. Bucharest Rebels, 3. Timişoara 89ers, 4. Bucharest Warriors, 5. Mureş Monsters. Crusaders vor primi vizita Warriors în semifinale în timp ce 89ers se vor deplasa la Bucureşti, pentru un meci de semifinală în deplasare, împotriva Rebels.

Pentru a obţine locul al II-lea în sezonul regulat şi pentru a juca meciul acasă împotriva Rebels, Timişoara 89ers vor trebui să câştige meciul de mâine la o diferenţă de 15 puncte sau la o diferenţă de 14 puncte şi un total de 29 puncte marcate. Pentru a ajunge pe primul loc şi Crusaders pe al doilea, ar trebui să câştige la o diferenţă de scor de 23 de puncte

Crusaders au inclusiv neşansa de a cădea pe al III-lea loc şi a fi nevoiţi să se deplaseze în semifinale, dacă vor pierde la o diferenţă de 32 puncte, moment în care 89ers vor ocupa locul I şi Rebels locul al II-lea.

Cu siguranţă toţi cei interesaţi de clasamentul final aşteaptă cu sufletul la gură finalul de meci şi vor putea să-l vadă live pe: live.firstdown.ro

Share With:
Rate This Article