HomeDiverseBig6: Spectacolul etapei a doua
New Yorker Lions

Big6: Spectacolul etapei a doua

A doua etapă a Big 6 a pus față în față, sâmbătă 29 aprilie, pe stadionul Eintracht din Braunschweig, în fața a 3.200 de fani, pe deținătoarea titlului și favorita numărul 1 New Yorker Lions și pe debutanta Badalona Dracs.

Așa cum era de așteptat, gazdele antrenate de Troy Tomlin, au dominat jocul. Au început cu o intercepție returnată 50 iarzi pentru 6 puncte la primul drive al spaniolilor și au continuat să domine autoritar meciul împingând scorul până la 44-0,

Victoria fiind asigurată, au rulat tot lotul de jucători permițând și oaspeților să puncteze de două ori pentru un scor final de 54-14. Partida a fost un real spectacol sportiv, pe placul celor din tribună, spectatorii savurând atât victoria favoriților cât și o gamă largă de metode de a puncta.

Astfel, New Yorker Lions este prima echipă calificată în Eurobowl XXXI, finala din 11 iunie așteptând și grupa B să-și stabilească clasamentul final.

În data de 7 mai, pe stadionul Frankfurt Volkspark, în fața a peste 5.000 de spectatori, surprinzătoarea câștigătoare a primului meci, Milano Seamen, s-a deplasat să provoace o a doua surpriză în fieful celor de la Samsung Frankfurt Universe.

În caz de victorie, Milano Seamen se califica în finală, dar gazdele au avut alte planuri și le-au aplicat italienilor un duș rece în primul sfert, când au reușit nu mai puțin de 21 de puncte fără să primească vreunul. Descumpăniți, italienii nu au mai reușit să întoarcă soarta partidei iar scorul final de 38 la 12 pentru nemți îi propulsează pe Samsung Frankfurt Universe în fotoliu de favoriți la accederea în marea finală.

Ultima etapă propune în grupa A un meci doar de clasament, în data de 13 mai pe stadionul municipal din Badalona gazdele de la Dracs întâlnind pe Amsterdam Crusaders, ora de start este 16:30. În grupa B, tot în data de 13 mai, pe stadionul Mommsen din Berlin, cu începere de la ora 15:00  se vor afla față în față și cu gandul la finală Berlin Rebels și Samsung Frankfurt Universe. Cum ambele se pot califica în marea finală ne așteaptă un meci spectaculos.

Sursă foto: New Yorker Lions

Share With:
Rate This Article