HomeDiverseBucharest Warriors înving categoric Mureș Monsters

Bucharest Warriors înving categoric Mureș Monsters

Prima etapă a returului a programat sâmbătă, 02.05.2015, partida dintre Bucharest Warriors și Mureș Monsters. Meciul a pus față în față ocupantele locurilor 2 respectiv 3 din Conferința de Sud-Est a Campionatului Național de Fotbal American 2015.

Bucharest Warriors au deschis scorul destul de rapid printr-un run al QB-ului, #12 Denis Ghiță. Același #12 Denis Ghiță avea să trimită o pasă scurtă către #17 Claudiu Colgiu pentru cel de-al doilea touchdown al meciului. Ambele încercări de extra punct au fost ratate, astfel că Warriors terminau primul sfert în avantaj, 12-0.

Cel de-al doilea sfert avea să mai aducă încă un touchdown pentru bucureșteni, pe aceiași axă #12 Denis Ghiță – #17 Claudiu Colgiu, cel din urmă reușind să transforme și extra punctul. Scorul la pauză devenea 19-0 pentru Bucharest Warriors.

Mureș Monsters au încercat să reintre în meci, dar acțiunile ofensive ale acestora s-au lovit de o defensivă exactă a bucureștenilor.

Meciul a curs în aceiași direcție și după pauză, Warriors reușind să mai înscrie încă două touchdown-uri în sfertul al treilea. Primul a fost inscris în urma unui run pe centru a QB-ului #11 Pavel Mircea Popescu, iar cel de-al doilea printr-un run de aproximativ 40 yarzi al RB-ului #45 Cosmin Burlacu. Ambele extra puncte au fost transformate de către #17 Claudiu Colgiu.

Ultimul sfert a mai adus încă trei touchdownuri și o conversie de două puncte în contul celor de la Warriors. #11 Pavel Mircea Popescu a pasat pentru două dintre acestea, #7 Horia Mocanu și #13 fiind jucători ce au recepționat pasele. Tabela a fost închisă de către #28 Roman Șeremet în urma unei intercepții returnată până în end zone-ul advers. Conversia de două puncte a fost reușită în urma unei pase a QB-ului #12 Denis Ghiță recepționată de către #45 Cosmin Burlacu.

Scor final 53 la 0 pentru Bucharest Warriors, echipa bucureșteană trecând în acest moment pe primul loc în conferință, cu mențiunea că Bucharest Rebels au un meci mai puțin disputat.

Pentru Mureș Monsters acesta este primul meci al sezonului în care nu reușesc sa înscrie niciun punct. Mureșenii ajung la a patra înfrângere consecutivă, ocupând ultima poziție în clasament, fară șanse de a mai ajunge în semifinale.

Share With:
Rate This Article
Discuții