HomeDiverseChișinău Sentinels organizează clinic
Chisinau Sentinels

Chișinău Sentinels organizează clinic

Chișinău Sentinels organizează clinic adresat antrenorilor și jucătorilor. Acesta va fi organizat la Chișinău, în 30 iunie și 1 iulie, cu susținerea Ambasadei SUA la Chișinău.

Clinicul va fi condus de antrenorul Daryl Hayes, cu experiență de peste 20 de ani, antrenând echipa de fotbal american de colegiu, Divizia a II-a, Shepherd University Rams, în mai mulți ani competiționali, între 2004 și 2014.

Actualmente, Daryl este director adjunct Saint John’s Catholic Prep din Buckeystown Pike, Maryland și antrenorul principal al echipei de fotbal american a școlii.

Participarea la acest eveniment organizat de Sentinels este gratuită.

Suplimentar, Sentinels oferă cazare pentru primii 30 de participanți din afara localității, care se înscriu.

Echipa de la Chișinău a extins aceasta invitație tuturor persoanelor interesate nu doar din Republica Moldova, ci și din România și Ucraina.

Pentru înscrieri, va trebui completat acest formular și vor revenii cei de la Sentinels cu detalii: https://goo.gl/forms/8fxYNTWL1ta8wpeu1

Iurie Nucă, unul dintre jucătorii Chișinău Sentinels, fost jucător Cluj Crusaders în perioada în care a făcut facultatea la Cluj-Napoca, ne-a spus: „Știm că exact în aceste date cade și RoBowl în care joacă 4 din 5 echipe înregistrate în CNFA, dar mai sunt băieți care am vrea să-i încurajăm să vină la camp-ul nostru.

Dacă nu vii la Reșita pentru RoBowl, îl poți urmări la fel de bine pe: live.firstdown.ro și de la Chișinău, după încheierea primei zile de clinic, așa că nu ezită și înscrie-te: https://goo.gl/forms/8fxYNTWL1ta8wpeu1

Sursă foto: Chisinau Sentinels

Share With:
Rate This Article