HomeCNFATimișoara 89ers reușesc victoria în fața Bucharest Rebels

Timișoara 89ers reușesc victoria în fața Bucharest Rebels

Timișoara 89ers reușesc victoria în fața Bucharest Rebels după 6 ani. Bucharest Rebels și Timișoara 89ers au dat startul Campionatului Național de Fotbal American ediția 2019 – CNFA 2019 și au demonstrat că fotbalul american românesc din CNFA poate fi spectaculos și captivant.

Scorul la finalul timpului de meci a fost 29 la 20 pentru Timișoara 89ers după ce am avut 3 răsturnări de situație de-a lungul unui meci arbitrat bine, cu puține segmentări.

Timișorenii nu au mai reușit o victorie împotriva Bucharest Rebels din 2013. Cele mai dureroase înfrângeri, de atunci, le-au reprezentat două meciuri în care 89ers nu au reușit să înscrie și finala CNFA 2014 când au pierdut RoBowl-ul în fața Bucureștenilor în Timișoara.

În meciul de azi, #57 Valentin Cocrean, Timișoara 89ers, a deschis scorul cu un touchdown defensiv, în primul play al meciului, după ce blitzul 89ers a smuls mingea din mâinile quarterback-ului și antrenorului principal Rebels, #8 Stan Bedwell. Extra punctul nu a fost reușit de timișoreni.

La primul play ofensiv din următorul drive al bucureștenilor, #8 Stan Bedwell l-a găsit scurt pe #81 Bogdan Brindușa care a reușit să evite mai mulți jucători din defensivă și să ducă mingea până în end zone-ul gazdelor pentru un touchdown. Nici extra punctele Rebels nu au fost reușite.

La startul sfertului 2, Rebels se aflau din nou în apropierea end zone-ului advers și #8 Stan a reușit un scramble pe partea stângă pentru un nou touchdown bucureștean. De aceasta dată, ofensiva Rebels a reușit conversia de 2 puncte printr-o pasă a lui #8 Stan Bedwell către același #81 Bogdan Brindușa.

Următoarele puncte au reprezentant și primele puncte ofensive marcate de gazde. După un drive problematic, #4 Charles Babb, quarterback-ul și antrenorul principal Timișoara 89ers, a reușit într-un final să-l găsească pe #42 Paul Fericean în end zone-ul bucureștean, ducând scorul la 12 – 14. Extra punctele nu au fost reușite.

După ieșirea de la vestiare, pentru sfertul al 3-lea, meciul a devenit unul al testelor. Niciuna dintre echipe nu a reușit să pună alte puncte pe tabelă.

În sfertul al 4-lea, #4 Charles Babb, în urma unui scramble, reușește să scape de mai multe tackle-uri și găsește end zone-ul advers în urma unui run de 40 de yarzi. Extra punctul nu a fost reușit și liderul pe tabela se schimba din nou.

A urmat un nou touchdown 89ers printr-un run de 20 de yarzi al lui #21 Jeron Jones pe partea stângă, scorul ajungând la 26 – 14 pentru gazde.

Bucharest Rebels revin cu un nou touchdown semnat de #8 Stan Bedwell către #81 Bogdan Brindușa, fără extra punct reușit.

Finalul de meci se apropia vertiginos iar 89ers au reușit să închidă scorul și să risipească orice șanse ale bucureștenilor la o victorie, după un field goal reușit de #87 Mario Borza.

Următorul meci în Campionatul Național de Fotbal American ediția 2019 pentru Timișoara 89ers va fi la Cluj Napoca, împotriva campioanei CNFA 2018, Cluj Crusaders, pe 14 Aprilie, de la ora 14:00.

Pentru Bucharest Rebels urmează etapa de pauză din CNFA 2019, dar peste 2 săptămâni urmează să joace meciul din Cupa Central European Football League ediția 2019.

Share With:
Rate This Article