HomeEchipeBucharest Rebels cooptează mare parte din jucătorii seniori Bucharest Warriors
Bucharest warriors bucharest rebels

Bucharest Rebels cooptează mare parte din jucătorii seniori Bucharest Warriors

Bucharest Rebels cooptează mare parte din jucătorii Bucharest Warriors conform unui interviu dat de Stan Bedwell, noul coordonator ofensiv si QB al Bucharest Rebels, dat pentru American Football International.

Acesta spune în interviu: „Bucharest Warriors s-au unit cu echipa noastră [n.r. Bucharest Rebels], așa că numărul jucătorilor noștri este foarte mare.

Zvonuri sunt de câteva zile despre acest subiect, dar nicio informație oficială nu a fost comunicată până în acest moment.

Bogdan Tudor, finanțatorul Bucharest Rebels, ne-a explicat că nu este vorba despre o unire integrală, ci despre preluarea echipei de seniori.

Planul este ca Bucharest Rebels să organizeze o selecție din loturile de seniori ale Bucharest Rebels, Bucharest Warriors și Bucharest Titans și să formeze echipa principală, Bucharest Rebels și o echipă secundară, Bucharest Titans, ambele de seniori, până cel târziu la finalul acestui an.

Pentru ambele echipe se vor organiza amicale acasă și în deplasare.

Bogdan Tudor ne-a mai povestit că urmează să vină la echipă alți doi antrenori, unul pentru linii și unul pentru receiveri. De asemenea, a pomenit că antrenamentele Bucharest Rebels sunt deschise pentru toți cei interesați să participe, indiferent de echipă sau afiliere.

Bucharest Warriors va ramane ca echipă pentru juniori momentan, anunțând în urmă cu câteva zile parteneriatul cu Federația Română de Baseball și Softball pentru antrenamente de tineri și juniori.

Răzvan Matache, reprezentantul Bucharest Warriors ne-a menționat că: „Bucharest Warriors se orientează către dezvoltarea grupelor de copii, juniori și cadeți încă din 2015 iar jucătorii din cadrul echipei de seniori, care nu au rămas în echipa tehnică a Warriors, vor putea să-și aleagă echipa.

Share With:
Rate This Article