HomeEchipeCrusaders Radio is back!
Cluj Crusaders Crusaders Radio

Crusaders Radio is back!

După doi ani de pauză, Crusaders Radio revine on-line.

Pentru cine e mai tânăr printre noi, Crusaders Radio este un podcast început de Rafael Ruiz, antrenorul principal al Cluj Crusaders împreună cu #42 Alex Bradea și Dorin Pop în Mai 2014.

Ei își propuneau să aducă invitați, să vorbească despre sezonul NFL și multe altele. Detalii de la lansare, aici: Crusaders au emisiune radio

Crusaders Radio a luat o pauză în Noiembrie 2015 și au revenit pentru o perioadă scurtă de timp în Februarie 2016, după Copa America 2016. De atunci, liniște.

Pe 16 Septembrie, acum o săptămână, Crusaders Radio a revenit on-line cu episodul 068, schimbând puțin distribuția: alături de Rafael Ruiz și Alex Bradea, vine #13 Razvan Cristea, unul dintre jucătorii explozivi ai Cluj Crusaders în sezonul 2018 al CNFA.

Podcast-ul Crusaders Radio este o inițiativă foarte reușită care ajută la popularizarea fotbalului american în România și ajută la popularizarea fotbalului american românesc în afară, podcast-ul fiind în engleză.

Până acum au apărut 2 episoade în 2018, episoade pe care le puteți asculta aici și sperăm la cât mai multe episoade în săptămânile viitoare: https://www.cluj-crusaders.ro/crusaders-radio/

Share With:
Rate This Article