HomeEchipeDespre timp si energie în fotbal american cu Dorin Pop
Dorin Pop Cluj Crusaders

Despre timp si energie în fotbal american cu Dorin Pop

Despre timp si energie în fotbal american cu Dorin Pop, coordonatorul defensiv al Cluj Crusaders.

Dorin s-a alăturat echipei Cluj Crusaders încă din 2010 iar după 2016 a preluat în echipă rolul de antrenor. În tot acest timp, Cluj Crusaders au lipsit într-un singur an din RoBowl, finalul Campionatului Național de Fotbal American și au reușit să câștige finala de 4 ori din cele 8 participări.

Evoluția lui Dorin a fost una care pare naturală chiar dacă, din păcate, doar în cazul unor membrii Cluj Crusaders putem vorbi despre asemenea pași evolutivi.

Astfel, întreg corpul de antrenorat al clujenilor vorbește despre cadrul unei organizații sportive construite pentru a ajuta la creșterea personală și a echipei în sport și nu numai, toate sub atenta dirijare a lui Rafael Ruiz.

Chiar dacă Crusaders este un loc în care poți să crești ca jucător și antrenor, acest lucru nu se întâmplă cu ușurință. Dorin ne-a povestit mai multe despre eforturile, sacrifciile și investiția de timp pe care le face pentru a pune umărul la dezvoltarea unei echipe care domină prin constanță fotbalul american românesc.

Acest interviu îl vei găsi și pe Spotify și Google Podcasts căutând firstdown.ro.

P.S. Dacă preiei informații din acest articol sau din materialele adiacente, te rog să pui link către sursă (adică către articol sau către materialele adiacente). Dacă nu vei face acest lucru, îți dorim să nu-ți mai funcționeze concomitent: space-ul de pe tastatură și rotița de la mouse.

Share With:
Rate This Article