HomeEchipeJoaca fotbal american – echipele recrutează

Joaca fotbal american – echipele recrutează

Joacă fotbal american – echipele recrutează. Acum că a venit toamna, echipele recrutează jucători pentru sezonul competiţional 2019 şi nu numai.

Dacă te interesează acest sport, dacă vrei să faci mişcare, nu ezita să mergi la antrenmentele unei dintre echipele de fotbal american din România. Unele dintre ele au chiar şi grupe de flag football, versiunea fără lovituri a fotbalului american aşa că poţi participa chiar dacă eşti mai fragil.

În Bucureşti

Bucharest Rebels

Bucharest Rebels organizează pe 30 septembrie recrutări. Echipa are antrenori străini, teren de antrenament şi nu cere cotizaţie lunară pentru participarea la antrenamente.

Rebels recrutează în special pentru echipa masculin – adulţi, dar au grupă de copii, Rebel Pugs şi grupă de flag football pentru adulţi aşa că indiferent de vârstă, sex sau pregătire fizică, nu ezita să-i contactezi, să mergi la recrutările lor de mâine, sau la unul dintre antrenamente.

Antrenamentele susţinute de ei sunt marţi şi joi de la 20:30 pe terenul din cadrul Complexului Ţiriac.

Bucharest Warriors

Bucharest Warriors au renunţat la echipa de masculin – adulţi şi se axează pe echipa de juniori. Dacă ai copilul interesat de fotbal american, poţi să-l duci la un antrenament. Acestea sunt susţinute sâmbătă şi duminică, de la ora 9:00, pe terenul de rugby din cadrul Complexului Studenţesc Tei.

Bucharest Titans

Bucharest Titans recrutează pentru echipa de masculin – adulţi. Antrenamentele lor se desfăşoară de cele mai multe ori sâmbătă – duminică pe terenul Electroaparataj, de lângă Arena Naţională.

Următoarea serie de recrutări va avea loc sâmbătă şi duminică de la ora 17:30.

În Cluj-Napoca

Cluj Crusaders

Cluj Crusaders au organizat o primă rundă de recrutări pe 15 septembrie, dar vor urma şi altele, ei invitând toate persoanele interesate la unul dintre antrenamente, chiar şi în afara recrutărilor.

Pe lângă echipa masculin – adulţi, Cluj Crusaders au organizat din acest an grupă de copii şi grupă de fete pentru flag football.

Antrenamentele susţinute de Crusaders au loc sâmbătă şi duminică, de la ora 9:00, pe terenul din cadrul Bazei Sportive Ghergheni.

În Timişoara

Timişoara 89ers

89ers vor avea două sesiuni de recrutări, pe 6 şi 20 octombrie, pe Terenul Textila din Timişoara.

Dacă eşti nerăbdător şi nu mai poţi aştepta până atunci, ia legătura cu ei pe pagina de Facebook şi-ţi vor da mai multe detalii despre antrenamente.

Deşi nu sunt implicaţi în flag football, decât în mică măsură au totuşi echipa feminină, care se antrenează alături de echipa mare.

În Reșița

Reșița Locomotives

Reșițenii s-au ocupat în acest an de organizarea RoBowl și au în plan recrutarea și reorganizarea echipei de fotbal american locale, care a jucat în ultimele 2 sezoane alături de Timișoara 89ers.

Mai multe detalii poți afla dându-le un mesaj pe pagina de facebook.

În Târgu-Mureş

Mureş Monsters 

Monsters nu au anunţat nicio sesiune de recrutare, dar au echipă de masculin – adulţi şi flag football aşa că dacă eşti din Târgu Mureş şi vrei să încerci fotbalul american, contactează-i pe facebook.

În Giurgiu

Giurgiu Gladiators

Gladiators nu practică momentan, cel puţin, decât flag football, versiunea non-contact a fotbalului american.

Dacă eşti din Giurgiu, trebuie să iei legătura cu baieţii pentru a încerca acest sport.

În Brasov

Brasov Bears

Brasov Bears sunt cea mai tanara echipa de fotbal american din Romania.

Nu avem foarte multe detalii despre programul antrenamentelor, dar organizeaza recrutari pe 6 octombrie, de la ora 16:00, pe fostul teren de rugby al CFR-ului.

Mai poți găsi pasionați de fotbal american cu care să arunci o pasă în:

Lasă-le un mesaj pe pagina de facebook, dacă ești de prin zonă, și cu siguranță se va lega ceva.

Share With:
Rate This Article