HomeEchipeRetrospectivă 2015: Echipele care nu au participat la CNFA

Retrospectivă 2015: Echipele care nu au participat la CNFA

Pe lângă cele 6 participante în Campionatul Național de Fotbal American (CNFA) in 2015, mai sunt și alte echipe mai mult sau mai puțin active.

Constanța Sharks

Chiar dacă nu au jucat niciun meci anul acesta, echipa nu a fost inactivă. ba chiar din contră. Sharks s-au alăturat lotului Bucharest Warriors pentru sezonul  2015 al CNFA, ajutându-i pe bucureșteni atât pe plan ofensiv, cât și defensiv. Din păcate, echipa nu va participa nici la ediția 2016 a CNFA.

Echipe care au participat la CNFA 2014

Thunder Wolverines a fost ocupanta locului 6 în ediția 2014 a CNFA. Din cele două echipe unite sub denumirea de mai sus, doar Prahova Thunder pare că își dorește să revină în acțiune. Bucharest Wolverines sunt într-o situație incertă, jucători ai echipei migrând către cele două echipe participante la CNFA din București. De asemenea, conducerea a scos la vânzare mai multe echipamente.

Baia Mare Miners, deși au luat o pauză anul acesta, au fost activi pe plan local, recrutând oameni noi. De menţionat este faptul că au participat la prima zi din Crusaders Flag Challenge II.

Bucharest Predators au luat o pauză după excluderea din sezonul 2014 de CNFA. Jucătorii au migrat către alte echipe sau au renunţat la fotbal american, dar conducerea încă speră la reactivarea echipei.

Oradea Stars, care a ajutat alături de Miners în CNFA 2014, au reușit să găsească un antrenor nou anul acesta și așteaptă noi jucători care să li se alăture la antrenamente.

Echipele de Flag Football

Bucharest Industrial Titans este cel mai nou nume apărut pe scena fotbalului american din România. Cu foarte mulți jucători noi în acest sport, strânși în jurul jucătorilor cu experiență care au format echipa, Titans se află încă la nivelul de flag football momentan. Au participat la Crusaders Flag Challenge II unde au ocupat locul al 5-lea şi şi-au anunţat prezenţa, pentru a doua oară consecutiv, la Rebels Winter Cup.  Așteptăm să treacă la nivelul următor și sperăm să-i vedem participând și în CNFA.

Bucharest Dacians, după proiectul eșuat din 2014 când a avut jucători care au participat în CNFA alături de Bucharest Predators, anul acesta au întrerupt orice activitate. Proiectul nu a fost abandonat complet și se pare că va reveni în 2016.

Au mai existat și alte echipe în România, echipe de care însă nu se mai aude nimic de ceva timp. Acestea sunt Cluj Crimson Dragons, Iași Sevens și Vaslui Wolves.

Share With:
Rate This Article
Discuții