HomeEchipeTimișoara 89ers întărește lotul cu 3 americani
Timișoara 89ers importuri

Timișoara 89ers întărește lotul cu 3 americani

Timișoara 89ers întărește lotul cu 3 americani în vederea pregătirii pentru Campionatul Național de Fotbal American 2019.

Zoltan Bogre, din partea Timișoara 89ers, a a declarat pentru First Down că administrația a lucrat mult în ultimele 3-4 luni pentru a reuși aceste achiziții.

Pe lângă întărirea lotului, scopul aducerii jucătorilor din SUA este acela de a crește abilitățile și tehnicile de joc ale celor aflați deja în echipa 89ers.

Cei 3 jucători sunt:

Charles Babb, Quarterback și Running Back de 29 de ani. Charles a fost MVP al zonei Stark din SUA, în 2006, jucând pentru liceul Alliance din Alliance, Ohio.

După liceu a urmat cursurile Colgate University din Bronx acolo unde a jucat pentru echipa universității în cadrul Patriot League în pozițiile de Running Back, Wide Receiver și Returner.

Kevin Turner II, Linebacker și Defensive Back de 30 de ani. Kevin vine din Baltimore și a jucat fotbal american in Europa pentru prima dată în 2016, în liga din Portugalia, acolo unde a făcut parte din loturile Algarve Sharks și Paredes Lumberjacks.

Pentru Lumberjacks a fost și coordonator defensiv iar 89ers au nevoie de un coordonator defensiv după plecarea lui Raul Siladi.

Jeron Jones, Linebacker și Running Back de 30 de ani. Jeron vine din Richmond, Virginia și joacă fotbal american din liceu, reușind să facă parte din echipa de fotbal Virginia Union University, NCAA Divizia a II-a.

Din 2015 este jucător internațional, făcând parte din echipe ca: Indjija Indians din Serbia, Empyreo Leme Lizards din Brazilia sau Cairo Wolves din Egipt.

Suntem nerabdatori să vedem cum se vor integra cei trei americani în echipa timișoreană și cum o vor ajuta în CNFA 2019.

Sursă foto: Timișoara 89ers

Share With:
Rate This Article