HomeFlagA fost stabilit programul Crusaders Flag Challenge II

A fost stabilit programul Crusaders Flag Challenge II

După cum am menţionat într-un articol anterior, în zilele de 22 şi 23 august 2015 va avea loc la Cluj Napoca, Crusaders Flag Challenge ediţia a II-a, competiţie organizată de Cluj Crusaders cu ocazia Zilelor Maghiare.

Astăzi au fost stabilite detaliile acestei competiţii. Echipele au fost împărţite în două grupe a câte patru echipe:

Grupa A: Cluj Crusaders I, Bucharest Warriors, Mureş Monsters şi Baia Mare Miners
Grupa B: Bucharest Rebels, Cluj Crusaders II, URSS – Uniqa Raifeissen Software Services din Cluj şi Bucharest Titans.

 

Astel, la această competiţie vor participa 3 echipe din Cluj: Crusaders I şi II şi URSS, 3 echipe din Bucureşti: Rebels, Warriors şi Titans, şi alte 2 echipe din Ardeal: Mureş Monsters şi Baia Mare Miners.

Meciurile se vor disputa pe terenul Detunata din cadrul Bazei Sportive Napoca iar competiţia se va desfăşura de-a lungul a celor două zile. Pe data de 22.08.2015 vor avea loc meciurile din grupe cu începere de la ora 16:00, acestea încheindu-se la ora 20:00, două meciuri jucându-se în paralel.

Pe data de 23.08.2015, cu începere de la ora 10:00 vor avea loc meciurile pentru locurile 5 – 8 şi semifinalele între ocupantele primelor două locuri din cele două grupe. Finala mică dintre învinsele din semifinale se va disputa începând cu ora 11:50 şi Finala este programată pentru ora 12:40. Programul competitional detaliat poate fi consultat aici.

Meciurile din grupe vor avea reprizele de 15 minute din cauza timpului disponibil limitat iar meciurile din cea de-a doua zi vor avea reprizele de 20 de minute, în conformitate cu regulamentul IFAF pentru flag 2015.

Sursă foto:  I. Kolozsvári Magyar Sportnapok

Share With:
Rate This Article
Discuții