HomeFlagBucharest Titans organizează primul turneu al Ligii de Flag Football – Sud
Liga de Flag Football - Sud calendar

Bucharest Titans organizează primul turneu al Ligii de Flag Football – Sud

Bucharest Titans organizează primul turneu al Ligii de Flag Football – Sud, LFF-S. Acesta va avea loc pe 23 Martie 2019, pe Stadionul Marin Preda din Frătești, județul Giurgiu, cu începere de la ora 11:00.

În Liga de Flag Football – Sud, LFF-S, sunt înscrise 7 echipe: Bucharest Rebels, Santa’s Rebels, Bucharest Titans, Bucharest Warriors, Bucharest Others, Giurgiu Gladiators și Brașov Bears.

Participarea la turnee fiind voluntară, în regim open pentru toate echipele înscrise în LFF-S, la acest prim turneu s-au înscris 6 echipe din 7, Bucharest Warriors fiind singura care a decis să nu participe.

În acest turneu fiecare echipă va juca cu fiecare, meciuri cu două reprize, 20 de minute de repriză. Asta va asigura un număr de 5 meciuri pentru fiecare dintre echipele participante.

La finalul turneului, echipa clasată pe primul loc, după numărul de victorii (precum și alte elemente de departajare, dacă numărul de victorii este egal), va obține 7 puncte în LFF-S, a doua echipă clasată -> 6, a treia -> 5, a patra -> 4, a cincea -> 3, a sasea -> 2 puncte.

După turneul organizat de Bucharest Titans, În Liga de Flag Football – Sud, LFF-S, urmează alte 3 etape:

Sursă foto: #flagfootballsud Liga de Flag Football – Sud 

Share With:
Rate This Article