HomeFlagChișinău Sentinels organizează Sentinels Open
Sentinels Open

Chișinău Sentinels organizează Sentinels Open

Chișinău Sentinels organizează Sentinels Open, turneu internațional de flag football organizat la Chișinău, cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Chișinău, relatează LNFF.ro.

Sentinels Open este la prima ediție și va fi organizat în perioada 24 – 25 noiembrie, locația exactă urmând să fie anunțată echipelor participante.

Cei de la Sentinels își doresc participarea a cât mai multor echipe din Ucraina și România, având alocat buget pentru cazarea echipelor aflate în vizită în capitala Republicii Moldova.

În prima zi, la Sentinels Open se vor disputa meciurile din grupe seniori, cu începere de la ora 11:00, urmând ca în a doua zi să se joace finalele seniori precum și un turneu de juniori.

Regulile de joc vor fi cele IFAF Flag 2017, cu modificarea timpului de joc, repriza urmând să aibă doar 15 minute.

Iurie Nucă, reprezentantul Chișinău Sentinels, a menționat pentru First Down că se așteaptă la o competiție de seniori cu 12 echipe, 4 echipe din Ucraina anunțându-și deja prezența.

Înscrierea la Sentinels Open se face prin completarea acestui formular: https://goo.gl/3PbSgC, termenul limită pentru înscrieri fiind 15 noiembrie.

NOTĂ: Adulții de naționalitate română pot trece granița doar cu buletinul.

Din informațiile de pe LNFF.ro, Chișinău Sentinels este una dintre echipele înscrise în Liga Națională de Flag Football (LNFF) astfel încât perioada următoare le rezervă celor de la Sentinels mai multe competiții de flag: Open-ul de la Cluj Napoca din 10 – 11 noiembrie și Rebels Winter Cup din 8 – 9 decembrie, ambele turnee fiind obligatorii pentru participarea în LNFF, pe lângă Sentinels Open organizat de ei.

Share With:
Rate This Article