HomeFlagCluj Crusaders câștigă Cluj Crusaders Cup 2018
Cluj Crusaders Flag Football

Cluj Crusaders câștigă Cluj Crusaders Cup 2018

Cluj Crusaders câștigă Cluj Crusaders Cup 2018, primul turneu din cadrul Ligii Naționale de Flag Football.

Cluj Crusaders Cup este la prima ediție în acest an și reprezintă cel de-al doilea turneu de flag organizat de Cluj Crusaders, alături de Crusaders Flag Football Challenge, derulat în august.

De asemenea, Cluj Crusaders Cup este unul din cele două turnee din cadrul Ligii Naționale de Flag Football – LNFF, alături de Rebels Winter Cup. LNFF se află, de asemenea, în primul an de organizare.

Cluj Crusaders au câștigat Cluj Crusaders Cup 2018, obținând 14 puncte în cadrul LNFF, 3 puncte pentru fiecare meci câștigat în turneu și 5 puncte pentru victorie.

Chișinău Sentinels s-au clasat pe al doilea loc, obținând 7 puncte în LNFF. Bucharest Rebels au obținut 5 puncte în LNFF și Cluj Crusaders U16/W, 3 puncte.

Alături de echipele din LNFF, in Cluj Crusaders Cup a jucat și echipa BMS, formată din foști jucători Crusaders, rookies, și câțiva veterani care nu fac parte din echipa de flag Cluj Crusaders.

Scorurile relevante LNFF:

  • Chișinău Sentinels – Crusade U16/W -> 78 – 6
  • Bucharest Rebels – Cluj Crusaders -> 19 – 34
  • Chișinău Sentinels – Bucharest Rebels -> 27 – 0
  • Bucharest Rebels – Crusade U16/W -> 53 – 19
  • Cluj Crusaders – Chișinău Sentinels -> 40 – 22

Cel mai prolific jucător al Cluj Crusaders Cup 2018 a fost Dorin Pop, din partea Cluj Crusaders. Acesta a reusit 10 pase de touchdown, 9 conversii de 1 punct, 2 recepții de touchdown și o intercepție care a dus la 6 puncte.

Statisticile și detaliile obținute în exclusivitate din partea LNFF.ro

Share With:
Rate This Article