HomeFlagCluj Crusaders organizează Companies Flag Football Challenge
Companies Flag Football Challenge 2019

Cluj Crusaders organizează Companies Flag Football Challenge

Cluj Crusaders organizează Companies Flag Football Challenge pentru prima dată. Turneul se va disputa în zilele de 31 August și 1 Septembrie, în aceeași locație ca și Crusaders Flag Football Challenge 2019, la Baza Sportivă Ghergheni.

Companies Flag Football Challenge 2019

În anii trecuți, în cadrul Crusaders Flag Football Challenge se înscriau și echipe din partea firmelor, dar odată cu includerea CFFC în Liga Națională de Flag Football, Cluj Crusaders au stabilit organizarea unei noi competiții, dedicată companiilor.

Astfel, anul acesta organizează pentru prima dată Companies Flag Football Challenge și în acest sens au trimis invitații oficiale către mai multe companii din oraș. Spre plăcuta lor surpriză, anul acesta vor avea parte de echipe din a căror componență nu face parte niciun jucător din cadrul Cluj Crusaders, cum se întâmpla în anii anteriori cu echipele venite din partea companiilor.

Următoarele companii vor fi reprezentate la Companies Flag Football Challenge, turneul organizat de Cluj Crusaders:

  1. Cognizant Softvision -> https://www.facebook.com/SoftvisionRO/
  2. Emerson -> https://www.facebook.com/EmersonCorporate/
  3. Betfair Romania Development -> https://www.facebook.com/BetfairRomaniaDevelopment/
  4. Uniqa Raiffeisen Software Service -> https://www.facebook.com/urss.srl/
  5. Endava -> https://www.facebook.com/endava/
  6. Thomsons -> https://www.facebook.com/pages/Thomsons-Online-Benefits-Cluj-Napoca/
  7. Genpact -> https://www.facebook.com/ProudToBeGenpact/

Suplimentar, pentru a educa juniorii Crusaders cu regulile jocului și cu comportamentul sportiv, membrii echipei Cluj Crusaders U18 vor face parte din grupul de arbitrii care va oficia meciurile. Alături de ei, vor fi arbitrii din Corpul Arbitrilor de Fotbal American.

Meciurile se vor disputa câte 2 simultan, în conformitate cu regulamentul IFAF Flag Football Rules 2019. Singura modificare este timpul de joc care va fi continuu iar reprizele vor avea 15 minute în loc de 20.

Companies Flag Football Challenge este primul eveniment de fotbal american (chiar și în format flag football / non-contact) dedicat companiilor și oferă o nouă dimensiune popularizării sportului.

Share With:
Rate This Article