HomeFlagCrusaders Flag Football Challenge la a IV-a ediţie
Crusaders Electric Castle

Crusaders Flag Football Challenge la a IV-a ediţie

Cluj Crusaders, câştigătoarea Campionatului Naţional de Fotbal American ediţia 2017 oragnizează în al patrulea an consecutiv Crusaders Flag Football Challenge (CFFC) în cadrul Zilelor Maghiare Culturale 2017 din Cluj Napoca.

Cluj Crusaders este una dintre cele două echipe din România care organizează turnee de flag. Singurul eveniment similar, de o anvergură mai mică, este Rebels Winter Cup, organizat în Octombrie de Bucharest Rebels. Pe lângă CFFC, 2017 este al doilea an consecutiv în care Cluj Crusaders au organizat un turneu de flag football în cadrul festivalului Electric Castle.

Crusaders Flag Football Challenge va avea loc în zilele de 19 şi 20 August pe terenul de rugby din cadrul Parcului Iuliu Haţeganu (Parcul Babeş) din Cluj. În cadrul evenimentului vor fi amenajate trei terenuri paralele de flag football astfel încât se vor putea disputa până la 3 meciuri simultan.

Înscrierile pentru ce-a de-a IV-a ediţie a Crusaders Flag Football Challenge se desfăşoară până în data de 12 August astfel încât lista completă a echipelor nu este încă disponibilă. Printre echipele care se întorc la această nouă ediţie se află echipa URSS (Unica Reifeissen Software Services), dar şi echipa din partea Softvision.

Echipele vor fi formate din minim 5, maxim 12 jucatori şi se va juca după regulamentul IFAF de flag ediţia 2015. Ca derograre de la regulament, meciurile vor avea două reprize de 15 minute cu 2 minute pauză între reprize şi 3 minute pauză între meciuri.

Pentru mai multe informţii, cei interesaţi pot lua legătura cu organizatorii pe adresa de email: crusaders@clujcrusaders.ro

Dacă eşti prin Cluj sau împrejurim, salvează în calendar zilele de 19 şi 20 August pentru Crusaders Flag Football Challenge.

Sursă foto: Cluj Crusaders

Share With:
Rate This Article