HomeFlagCrusaders Flag Football Challenge

Crusaders Flag Football Challenge

Sâmbătă, 23 august, a avut loc în Cluj-Napoca, Crusaders Flag Football Challenge, un turneu de Flag organizat de Cluj Crusaders cu ocazia Zilelor Culturale Maghiare din Cluj. Partenerii acestui turneu au fost Organizaţia Zilelor Culturale din Cluj şi Primăria Cluj-Napoca.

La acest turneu au participat: Cluj Crusaders și Mureș Monsters, ambele cu câte două echipe, Oradea Stars și Uniqa Raiffeisen Software Service (URSS).
Revelaţia turneului a fost echipa URSS, formată din opt membri, care a fost la un pas de a se clasa pe podium.

Premiile au constat în cupa pentru echipa câştigătoare, medalii pentru ocupantele primelor trei poziţii, diplome, tricouri ale săptămânii culturale, magneţi şi brelocuri pentru fiecare echipă.

Clasamentul final:

  • 1. Crusaders Red
  • 2. Crusaders White
  • 3. Monsters 1
  • 4. URSS
  • 5. Monsters 2
  • 6. Oradea Stars

 

Cu prilejul acestui turneu, Cluj Crusaders a avut oportunitatea de a promova liga de juniori care îşi va începe activitatea oficială din 30 septembrie. Cei de la Crusaders au în vedere şi organizarea unui minicampionat cu trei echipe, toate formate de ei, pentru Categoria U16 (14-16 ani).

Cluj Crusader doreşte să organizeze acest turneu în fiecare an, mai ales că partenerii s-au arătat interesaţi de acest fapt. În plus, şi-au exprimat dorinţa de a participa la ediţiile viitoare şi alte organizaţii.

Le urăm celor de la Cluj Crusaders cât mai multe ediţii!

Flag Football este varianta fără contact a fotbalului american.
Se joacă pe un teren de dimensiuni mai mici și fiecare echipă poate avea maximum 5 jucători pe teren.

Nu este permis contactul, în locul placajelor, jucătorii își opresc adversarii smulgându-le stegulețele (flag-uri) de la brâu. 

Componența echipelor poate fi mixtă.

Sursa foto: Graban Zsolt-Attila

Share With:
Rate This Article
Discuții