HomeFlagCrusaders Flag Football Tournament 2016

Crusaders Flag Football Tournament 2016

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc a treia ediție a Crusaders Flag Football Tournament.

La acest turneu au participat 10 echipe, dintre care 4 echipe de amatori *. Gazdele de la Cluj Crusaders și Mureș Monsters au aliniat la start câte 2 echipe. De la București au venit Bucharest Warriors și Bucharest Industrial Titans, ambele cu câte o echipă, iar Bucharest Rebels s-a retras pe ultima sută de metri. Uniqa Raiffeisen Software Service (URSS), Bitdefender, Mountaineers și Beard Brothers fiind cele 4 echipe de amatori.

* Chiar dacă fotbalul american din România nu este la nivel profesionist, este practicat totuși la un nivel semi-profesionist.

Dacă URSS este deja o echipă care participă constant la acest turneu, celelalte 3 s-au aflat la prima participare.

Sâmbătă, începând cu ora 11:00, s-au disputat meciurile din faza grupelor. În prima grupă au fost Mountaineers, Crusaders White, Monsters 2, Crusaders Red și Beard Brothers. De aici au reușit să se califice în semifinale Crusaders Red și Monsters 2. În cealaltă grupă, Titans și URSS au reușit să se califice mai departe în defavoarea Warriors, Monsters 1 și Bitdefender.

Duminică, de la aceeași ora 11:00, s-au disputat și ultimele 4 meciuri. Crusaders Red și URSS s-au întâlnit în prima semifinală, învingătoare fiind Crusaders Red cu 48:16. În cealaltă semifinală, Titans au câștigat la limită 39:38 meciul împotriva Monsters 2. Meciurile s-au desfășurat în paralel.

Finala mică a stabilit că URSS ocupă ultimul loc pe podium după ce a învins Monsters cu 31:26. Crusaders Red a reușit să câștige pentru a treia oară turneul, după ce a învins Titans în finală cu 27:6.

Sursa foto: Cluj Crusaders

Share With:
Rate This Article