HomeFlagEchipele de la Crusaders Flag Football Challenge 2018
Crusaders Flag Football Challenge 2018

Echipele de la Crusaders Flag Football Challenge 2018

UPDATE: Din cauza unor situatii organizatorii de ultim moment, locatia evenimentului a fost schimbata. 

Noua locatie este Baza Sportiva Gherogheni, in apropiere de Iulius Mall. 

Accesul la teren va fi posibil de la 10:00 si meciurile vor incepe la ora 11:00, maine, 25.08.2018.

Ediția a V-a a Crusaders Flag Football Challenge va începe în câteva zile, mai exact, startul se va da sâmbătă, pe 26 August, de la ora 10:00, pe terenul de rugby din cadrul Parcului Iuliu Hațieganu.

Anul acesta numărul echipelor participante nu este la fel de mare ca anul trecut. La start vor lua locul 9 echipe, spre deosebire de 12, anul trecut.

Chișinău Sentinels, prezenți și anul trecut, trec și în acest an Prutul pentru Crusaders Flag Football Challenge. Având în vedere prezența echipei în presa locală, față de anul trecut, ne așteptăm ca în acest an, lotul moldovenilor să fie mai mare, șansele de a ajunge în finală crescând.

Bucharest Rebels vor fi prezenți și anul acesta la CFFC. Deși nu cunoaștem componența exactă a lotului, ne așteptăm ca parte din jucătorii care au compus Santa’s Rebels, echipa care a câștigat Rebels Winter Cup, să facă parte din echipă care se va deplasa la Cluj astfel încât Rebels vor fi și de această dată printre favoriți la câștigarea competiției.

Tot din București vin și Bucharest 0thers. 0thers sunt cea mai tânără echipă din București și au participat în iarna anului trecut la Rebels Winter Cup, acolo unde nu au reușit să marcheze. Sperăm ca la această competiție, dacă nu o victorie, măcar să vedem puncte urcate pe tabelă și de partea 0thers.

Mureș Monsters vor deplasa la Cluj o echipă de flag iar echipele de contact au mereu șansa la a se clasa foarte bine. Ne putem aștepta chiar la o surpriză din partea mureșenilor în acest an.

Cluj Crusaders, organizatorii, vor avea cel puțin o echipă în competiția generală, precum și o echipă de juniori și una feminină. Crusaders nu au câștigat anul trecut CFFC, chiar dacă au ajuns în finală, victoria fiind furată de UNIQA Reiffeisen Software Services (URSS).

UNIQA Reiffeisen Software Services (URSS) va fi și în acest an prezentă la CFFC, după ce anul trecut au dus cupa la birou (în loc de acasă). Conduși de #93 Dan Crâsnic și avându-l în componența lotului și pe #1 George Scridon, amândoi de la Crusaders, ei sunt și în acest an favoriți la obținerea titlului.

Softvision a debutat în flag football anul trecut și este echipa companiei omonime de software din Cluj-Napoca, echipă organizată de Dorin Pop, coordonatorul defensiv al Cluj Crusaders. Chiar dacă anul trecut nu au continuat dincolo de grupe, Softvision a avut un an să se pregătească și ne putem aștepta la surprize din partea lor. Aceasta va fi cea de-a doua participare

Mountaineers este la a treia ediție a CFFC, fiind echipa multinaţionalei Iron Mountain, echipă organizată de #21 Florin Oltean. Dacă au revenit și a treia oară înseamnă că le-a plăcut experiența și ne așteptăm să vedem îmbunătățiri din partea lor în această ediție.

Cea mai nouă companie cu sediu în Cluj care-și organizează echipă de flag football este Thomsons, echipa fiind condusă de #7 Paul Cîrja, QB-ul titular al Crusaders.

Dacă eşti prin Cluj-Napoca sau prin împrejurimi, nu rata acest eveniment sportiv, din cadrul Zilelor Maghiare Culturale 2018.

Share With:
Rate This Article