HomeFlagLviv Lions câștigă Sentinels Open 2019
Sentinels Open 2019 Lviv Lions

Lviv Lions câștigă Sentinels Open 2019

Lviv Lions câștigă Sentinels Open 2019 după ce au reușit să învingă în finală Cluj Crusaders, scor 27 – 26. Pentru Lions este a doua participare la Sentinels Open, anul trecut, la prima ediție, clasându-se pe locul al IV-lea.

A doua zi de Sentinels Open 2019 a început cu singurul meci al sferturilor, între Chișinău Sentinels, locul al V-lea în grupă cu Mureș Monsters, locul al IV-lea în grupă. Monsters au câștigat fără dificultate, scor 39 – 29 și s-au calificat pentru semifinala împotriva Lviv Lions.

În semifinale s-au întâlnit Lviv Lions, locul I în grupă și Mureș Monsters calificați din sferturi, Lions câștigând cu scorul de 56 – 0. În cealaltă semifinală, Cluj Crusaders, locul al II-lea în grupă și Bucharest Others, locul al III-lea în grupă s-au luptat pentru un loc în finală. Crusaders au câștigat cu scorul de 26 – 12.

În finala mică Mureș Monsters, perdanta din prima semifinală și Bucharest Others, perdanta din a doua semifinală au luptat pentru medalia de bronz. Scorul final a fost 20 – 15 pentru bucureștenii care au reușit să marcheze în ultimele momente ale meciului, obținând victoria și locul al III-lea în turneu.

Finala mare a fost una puternic disputată. Crusaders au intrat la pauză în avantaj, dar în cele din urmă Lions au ieșit învingători.

Sentinels Open 2019 a reprezentat al doilea turneu din cadrul Ligii Naționale de Flag Football – LNFF, următorul fiind organizat de Giurgiu Gladiators în week-end-ul 26 – 27 Octombrie iar al patrulea și ultimul turneu LNFF va fi organizat de Bucharest Rebels la început de decembrie, în week-end-ul 8 – 9 decembrie.

Share With:
Rate This Article