HomeFlagProgramul Crusaders Flag Football Challenge
Crusaders Flag Football Challenge

Programul Crusaders Flag Football Challenge

Sâmbătă, 19.08.2017, începe Crusaders Flag Football Challenge (CFFC) ediția a IV-a. Turneul se va desfășura pe terenul de rugby din cadrul Parcului Iuliu Haţeganu (Parcul Babeş) din Cluj-Napoca, în cadrul Zilelor Maghiare Culturale 2017.

Meciurile se vor disputa pe 19 și 20 August 2017 iar ziua de sâmbătă este rezervată meciurilor din grupe. La start s-au aliniat 12 echipe, care vor fi împărțite pe 3 grupe și care vor concura pe 3 terenuri paralele.

Tragerea la sorți a grupelor va avea loc înainte de startul turneului, iar de la  ora 11:00 vor începe meciurile. Faza grupelor se va încheia în jurul orei 15:00 după care va urma un meci de flag intre echipe formate din jucători U18.

Două dintre echipele clasate pe locul I în grupele lor vor accede direct în semifinale. Cea de-a treia echipă care va obține locul I în propria grupă precum și clasatele locului al II-lea în grupe, vor juca sferturile de finală.

Pentru clasare și accederea la sferturi și semifinale, dacă numărul de victorii va fi egal între două echipe, poziționarea se va face în funcție de diferența dintre punctele marcate și punctele primite.

Pe 20, tot începere de la ora 11:00, se vor desfășura sferturile de finală după care semifinalele și finalele, decernările premiilor urmând să aibă loc  după ora 14:00.

Nu uita, dacă eşti prin Cluj-Napoca sau împrejurim, hai la Crusaders Flag Football Challenge.

Sursă foto: Cluj Crusaders

Share With:
Rate This Article