HomeFlagS-a încheiat prima zi din Sentinels Open 2019
Sentinels Open 2019

S-a încheiat prima zi din Sentinels Open 2019

S-a încheiat prima zi din Sentinels Open 2019, turneu aflat la a doua ediție, inclus pentru prima dată în Liga Națională de Flag Football – LNFF. Sentinels Open este al doilea turneu din cadrul LNFF, altel două urmând să se dispute.

În această etapă s-au înscris inițial 6 echipe, dar cu 3 zile înainte de start, Bucharest Titans s-au retras, ducând la decizia ca toate echipele din LNFF care urmau să joace cu Titans, să obțină câte 3 puncte.

Rezultatele din prima zi de Sentinels Open 2019, pe terenul 1:

 • Lviv Lions 45 vs. Chișinău Sentinels 0
 • Cluj Crusaders 33 vs. Chișinău Sentinels 6
 • Mureș Monsters 18 vs. Cluj Crusaders 43
 • Bucharest Others 28 vs. Mureș Monsters 18
 • Lviv Lions 49 vs. Bucharest Others 14

Rezultatele din prima zi de Sentinels Open 2019, pe terenul 2:

 • Cluj Crusaders 33 vs. Bucharest Others 25
 • Lviv Lions 42 vs. Mureș Monsters 0
 • Chișinău Sentinels 18 vs. Bucharest Others 37
 • Cluj Crusaders 31 vs. Lviv Lions 42
 • Mureș Monsters 39 vs. Chișinău Sentinels 33 (in prelungiri)

Acestea au fost meciurile care au contat pentru Liga Națională de Flag Football urmând ca mâine să se joace sferturi de finală semifinale și finale pentru a decide câștigătorii competiției.

Pentru Liga Națională de Flag Football echipele au primit următoarele puncte:

 1. Cluj Crusaders: 13 puncte din 3 victorii în teren, 1 victorie la masa verde în LNFF și meciul cu Lviv Lions. Crusaders au în total 29 puncte LNFF.
 2. Bucharest Others: 11 puncte din 2 victorii în teren, 1 victorie la masa verde și o înfrângere în LNFF și meciul cu Lviv Lions. Others au în total 21 puncte în LNFF.
 3. Mureș Monsters: 8 puncte din 1 victorie la masa verde, 1 egal deoarece au castigat cu Sentinels in prelungiri și 2 înfrângeri în LNFF și meciul cu Lviv Lions. Monsters au în tota 14 puncte în LNFF.
 4. Chișinău Sentinels: 8 puncte din 1 victorie la masa verde, 1 egal deoarece au pierdut cu Monsters in prelungiri și 3 înfrângeri în LNFF și meciul cu Lviv Lions. Sentinels au în total 20 puncte în LNFF.

În Liga Națională de Flag Football după două etape, Crusaders conduc detasat cu 29 puncte, urmați de Others care au urcat două poziții în clasament, dar se află la mare distanță de lider, cu 21 puncte. Pe locul 3, cu 20 puncte, se află Sentinels.

Ultimele două turnee se anunță și mai încinse cu un număr mai mare de echipe participante astfel încât clasamentul va suferi schimbări cu siguranță.

Sentinels Open 2019 nu se încheie însă aici. Monsters (locul IV în grupă) și Sentinels (locul V în grupă) vor juca din nou mâine, de la ora 10:00, pentru un loc în semifinale, acolo unde vor întâlni Lviv Lions (locul I în grupă). În cealaltă semifinală vor juca Crusaders (locul II în grupă) și Others (locul III în grupă). Câștigătoarele celor două meciuri vor juca finala în timp ce învinsele din semifinale vor juca finala mică.

Share With:
Rate This Article