HomeFlagS-a jucat Rebels Winter Cup ediţia a IV-a

S-a jucat Rebels Winter Cup ediţia a IV-a

In cursul acestei zile, începând cu ora 13:30, s-a disputat Rebels Winter Cup ediţia a IV-a, tradiţionalul turneu de flag din decembrie, organizat de Bucharest Rebels pe terenul propriu, Complexul Sportiv Ion Tiriac din Bucureşti.

La acest eveniment s-au adunat 8 echipe, un numar record de echipe participante, lucru care denotă o creştere a interesului pentru această ramură a fotbalului american.

Bucharest Rebels, echipa gazdă, a participat cu două echipe: Santa’s Rebels şi Linioţii lui Manu, Bucharest Warriors a participat cu trei echipe: Warriors Red, Warriors Blue si Warriors White, Buchaest Industrial Titans a participat cu două echipe: Titans Black şi Titans Green. O premieră, din sursele disponibile, a fost prezenţa la eveniment a unei echipe din afara Bucureştiului, Cluj Crusaders participând cu o echipă.

Avand in vedere numărul de echipe, s-au jucat patru meciuri în paralel, reprizele fiind de 15 minute, echipele fiind împărţite în două grupe.

Din Grupa A au făcut parte: Warriors Red, Cluj Crusaders, Titans Black şi Warriors Blue. Mai departe, in semifinale, au ajuns Cluj Crusaders, locul 1 în grupă şi Warriors Red de pe locul al 2-lea.

Din Grupa B au făcut parte: Titans Green, Warriors White, Linioţii lui Manu şi Santa’s Rebels. Mai departe, în semifinale, au ajuns Santa’s Rebels de pe primul loc şi in mod surprinzător pentru parte din spectatori, Linioţii lui Manu de pe locul al 2-lea.

Semifinalele s-au disputat între Cluj Crusaders şi Linioţii lui Manu, semifinala 1 şi Warriors Red şi Santa’s Rebels, semifinala 2. Crusaders au învins cu 25 la 2 şi au mers mai departe în finală. Santa’s Rebels s-au impus în cealaltă semifinală cu scorul de 18 la 13.

Finala dintre Crusaders şi Santa’s Rebels a fost una puternic disputată. Prima jumătate a fost una unde defensivele au dominat, scorul la pauză fiind 0 la 0. În primul drive din cea de-a doua repriză, Rebels au reuşit să înscrie si primul touchdown al meciului. Crusaders au reuşit să marcheze la rândul lor, dar Rebels au ieşit învingători, scorul final fiind 18 la 6 pentru bucureşteni.

În finala mică, Linioţii lui Manu au pierdut în faţa Warriors Red cu scorul de 50 la 0.

Clasamentul final a fost:

  1. Santa’s Rebels
  2. Cluj Crusaders,
  3. Warriors Red
  4. Linioţii lui Manu

Felicitări echipelor pentru meciuri frumoase şi fair play.

Share With:
Rate This Article