HomeFlagSofia Bulldozers organizează un nou turneu de flag football
Astra Brokers Tournament

Sofia Bulldozers organizează un nou turneu de flag football

Sofia Bulldozers organizează un nou turneu de flag football în data de 13 OCTOMBRIE, în Sofia, Bulgaria. Acest turneu este organizat în parteneriat cu Flag Football Bulgaria, turneul urmând să fie sponsorizat de către Astra Brokers, numele turneului preluând numele companiei: Turneul Astra Brokers.

La acest turneu sunt invitate toate echipele care își doresc să joace mai multe meciuri de flag football, cei de la Buldozers spunând că își propun ca numărul minim de meciuri garantate pentru fiecare echipă să fie de 4.

Formatul va fi 5 x 5 și se va juca, în mare, după IFAF Flag Football Rules 2017, cu un număr maxim de 8 jucători per echipă. În Bulgaria nu sunt arbitrii de flag astfel încât turneul va fi arbitrat de către membri ai celorlalte echipe.

Planul organizatorilor este să organizeze un turneu de sub 14 ani și unul pentru peste 14 ani, echipele putând fi mixte. În acest sens pun la bătaie și premii: câștigătorii turneului peste 14 vor câștiga 200 BGN (483 RON) iar câștigătorii turneului sub 14 vor câștiga 100 BGN (242 RON).

Pentru înscrieri, contactati Sofia Buldozers: https://www.facebook.com/SofiaBulldozers/ sau Flag Football Bulgaria: https://www.facebook.com/flagfootballbulgaria/

Termenul limită pentru înscriere este de 1 Octombrie iar taxa de participare pentru fiecare echipă este de 30 BGN (73 RON).

Sursă foto: Sofia Bulldozers

Share With:
Rate This Article