HomeFlagUNIQA Reiffeisen Software Services câștigă Crusaders Flag Football Challenge
UNIQA Reiffeisen Software Services Cluj Crusaders

UNIQA Reiffeisen Software Services câștigă Crusaders Flag Football Challenge

Ieri, 20.08.2017, s-a jucat cea de-a doua zi a Crusaders Flag Football Challenge (CFFC) ediția a IV-a. Meciurile disputate duminică au fost toate eliminatorii iar în sferturile de finală, care au început la ora 11:00, au jucat: Timișoara 89ers vs. Chișinău Sentinels și White Crusaders vs. Bucharest Rebels. Victorioase din sferturi au ieșit Chișinău Sentinels și White Crusaders, bucureștenii de la Rebels pierzând la un punct distanță calificarea în semifinale.

În semifinale, s-au întâlnit astfel: Red Crusaders, calificată direct în semifinale vs. White Crusaders și UNIQA Reiffeisen Software Services – URSS, la fel, calificată direct în semifinale vs. Chișinău Sentinels învingătoarele urmând să-și dispute finala mare iar echipele perdante, finala mică.

Finala mică s-a disputat astfel între Chișinău Sentinels și White Crusaders, jucătorii de peste prut reușind o victorie frumoasă împotriva clujenilor și obținând astfel bronzul la CFFC ediția a IV-a.

În finala mare s-au aliniat la start URSS și Red Crusaders. După un meci disputat și lung, UNIQA Reiffeisen Software Services – URSS a reușit să obțină victoria, după ce anul trecut au urcat pe podium doar pentru medalia de bronz.

Crusaders Flag Football Challenge ediția a IV-a a fost un turneu frumos, cu reprezentanți de peste hotare și din toate regiunile unde se joacă fotbal american în România și a avut parte de o atmosferă frumoasă, de sărbătoare a sportului în cadrul unei organizări exemplare.

Felicitări participanților și echipei Cluj Crusaders pentru organizarea evenimentului.

Share With:
Rate This Article