HomeFlagBucharest Rebels câștigă CFFC 2018
Bucharest Rebels Crusaders Flag 2018

Bucharest Rebels câștigă CFFC 2018

Bucharest Rebels câștigă CFFC 2018 – Crusaders Flag Football Challenge 2018, ediția a V-a a competiției organizate de Cluj Crusaders în parteneriat cu Zilele Culturale Maghiare din Cluj.

Bucharest Rebels reprezintă prima echipă din afara Clujului care câștigă această competiție. Primele 3 ediții au fost câștigate de Crusaders Red, principala echipă Cluj Crusaders, în anii în care Crusaders participau cu 2 echipe și anul trecut de către UNIQA Reiffeisen Software Services (URSS), echipă organizată de #93 Dan Crâsnic, de la Cluj Crusaders.

Rebels au învins în finală echipa Cluj Crusaders în urma unui meci strâns, dar controlat de la bun început de bucureșteni, scorul final fiind 13 – 6. Cele două echipe s-au întâlnit și în faza grupelor, acolo unde au remizat.

Bucureștenii au avut un lot din care făceau parte atât veterani, cât și jucători aflați în primul an competițional. Ei au fost conduși ofensiv de către Stan Bedwell, noul QB și coordonator ofensiv al echipei.

În prima zi, Rebels s-au calificat direct în semi-finale, ocupând prima poziție în grupa B.

În semifinale, Rebels au învins Mountaineers (scor 59 – 6), echipa care s-a calificat de pe ultimul loc din grupa B și care a eliminat în sferturi UNIQA Reiffeisen Software Services (scor 26 – 25), fosta câștigătoare a CFFC. Deși ajunși în semifinale, Mountaineers au avut în lot doar 5 jucători, echipa fiind condusă de #21 Florin Oltean și fratele său, #56 Alexandru Oltean.

Cluj Crusaders au ajuns în finală după ce au eliminat Softvision în sferturi (scor 55 – 6), echipă calificată de pe ultimul loc al grupei B, și Chișinău Sentinels în semifinale (scor 34 – 19), echipă care s-a calificat direct în semifinale, ocupând primul loc în grupa A.

Finala mică s-a disputat între Mountaineers și Chișinău Sentinels, Sentinels ocupând cea de-a treia poziție în clasament, în urma victoriei cu scorul de 41 – 12.

În timpul finalei mici a avut loc și meciul dintre echipa de juniori și echipa feminină a Cluj Crusaders.

Mai multe fotografii de la eveniment veți putea vedea pe pagina de facebook FirstDown.ro în cursul zilelor următoare.

Share With:
Rate This Article