HomeInternaționaleReșițenii în căutarea primei victorii în Serbia

Reșițenii în căutarea primei victorii în Serbia

La sfârșitul săptămânii trecut au fost programate și meciuri în campionatul Serbiei, unde Vršac Lavovi are în lot 10 jucători de la Reșița Locomotives.

Pentru meciul de duminică, împotriva Sombor Celtis, au făcut deplasarea 8 jucători români, dintre care 6 au jucat titulari.

Meciul a fost unul echilibrat în prima parte, scorul la pauză fiind: 7-0. Ofensiva gazdelor nu a reușit să marcheze decât un touchdown, însă defensiva a oprit atacurile celor din Vršac și au păstrat tabela intactă.

Repriza a doua început cum nu se putea mai prost pentru Lavovi (Lions). Ofensiva a făcut cadou mingea adversarilor pe linia de 5 yarzi după un snap ratat, iar drive-ul ce-a urmat a adus 6 puncte pe tabelă. Apoi quarterback-ul a aruncat o intercepție care a fost returnată în touchdown. Defensiva nu a reușit să țină piept atacurile adverse și până la final au mai permis marcarea a încă 1 touchdown. Scorul final a fost 27-0.

Deși încă sunt în cautarea primei victorii în Serbia, jucătorii reșițeni sunt impresionați de nivelul fotbalului american din Serbia.

Etapa viitoare, Lavovi vor întâlni pe Čačak Angel Warriors, echipă care a jucat în 2010 contra Bucharest Warriors, învingându-i cu 68-0.

Sursa foto: SAAF

Share With:
Rate This Article
Discuții