HomeInternaționaleTeam Serbia vs Pro Hunt

Team Serbia vs Pro Hunt

Duminică, 29 octombrie, iubitorii fotbalului american au putut urmări și altceva, pe lângă meciurile din NFL. Echipa Națională de Fotbal American a Serbiei a întâlnit o selecționată a site-ului Pro Hunt.

Pentru echipa Pro Hunt au fost selecționați aproximativ 30 jucători, printre care și jucători români. Paul Ruja, Nicu Trifan și Robert Roth, toți de la Timișoara 89ers și Csaba Szasz, fost jucător la Mureș Monsters și Cluj Crusaders. Lor li s-a alăturat și Jared Stokes. Jucătorul american al 89ers a fost coordonatorul defensivei.

Starea vremii și-a pus amprenta pe jocul ambelor echipe, astfel s-a apelat mai mult la run-uri. Deși destul de echilibrat, meciul s-a rupt în momentul în care, cu ajutorul vântului, sârbii au reușit să recupere un punt și având posesia într-o poziție foarte bună, au marcat primul touchdown.

Defensiva Pro Hunt nu a arătat rău, însă fumble-urile repetate și în poziții foarte dificile, le-a făcut aproape imposibilă misiunea de a bloca naționala sârbă. Pe final, sârbii au reușit să mai marcheze o dată, după ce au recuperat un fumble foarte aproape de terenul de țintă advers.

Meciul a fost un prilej de sărbătoare, la pauză având și un meci de flag football jucat de copii. Ne-a plăcut foarte mult cum a decurs tot meciul. Echipa de arbitraj completă, dar și copiii de mingi care trimiteau rapid mingi în teren când era nevoie, au făcut ca jocul să atragă toată atenția. Sperăm să avem parte, cât de curând, de aceleași condiții și la meciurile din campionatul nostru. Pentru asta e nevoie de cât mai mulți arbitri și de o implicare mai bună a echipelor.

Pentru cei care doresc să vadă înregistrarea meciului, aceasta este disponibilă aici: https://youtu.be/WVng8WSEUO8

Sursa foto: Darrell Lynn Tate

 

Share With:
Rate This Article