HomeJucătoriHaytam Fadel din nou la Bucharest Warriors

Haytam Fadel din nou la Bucharest Warriors

Internaționalul marocan Haytam Fadel va juca pentru Bucharest Warriors în sezonul 2017 al Campionatului Național de Fotbal American. În urma întâlnirii pe care acesta a avut-o cu reprezentanții clubului, a hotarât ca din sezonul următor să îmbrace tricul Warriors. Acesta a mai evoluat pentru echipa Warriors și în sezonul 2015, când a ratat de puțin o clasare pe podium.

În sezonul trecut, Haytam a îmbrăcat tricoul Bucharest Rebels și a reușit să câștige trofeul de campion. Deși echipa sa a întâlnit de două ori Warriors, acesta nu a putut evolua decât în partida din semifinale când a reușit să marcheze și un touchdown.

14273483_10210748127248540_362384911_oPe lângă titlul cucerit anul trecut cu Rebels, Haytam mai are în palmares și un titlu de Campion al Africii, cucerit cu echipa națională a Marocului în 2014 după victoria cu 26:6 în fața Egiptului. În perioada 3 – 10 octombrie va participa alături de colegii de la naționala Marocului la un stagiu de pregătire în Italia unde va disputa cel puțin meci amical. Momentan este cert doar amicalul împotriva Waves Sanremo, gazda stagiului de pregătire.

În România a jucat pentru prima oară la Constanța Sharks, iar transferul la Warriors îi va oferi ocazia de a fi din nou coleg cu câțiva dintre jucătorii de la malul mării.

Warriors continuă astfel să-și „recupereze” jucătorii de la Rebels. În sezonul 2016, Adrian Lungu și Mihai Drăgan s-au transferat de la rivala Rebels, după ce în trecut ambii jucaseră sub culorile Warriors.

Share With:
Rate This Article